Carmen Harra (65 de ani) a devenit cu adevărat cunoscută după ce s-a stabilit în Statele Unite, acum mai bine de trei decenii. Chiar dacă în România avusese o carieră remarcabilă ca solistă de muzică ușoară, între 1979 și 1987, Harra a descoperit faima peste Ocean din postura de clarvăzătoare.

Citeste si: Carmen Harra șochează prin ultimele profeții: "Omenirea se va muta pe o nouă planetă!"

Acum mai bine de trei ani, Carmen Harra a deschis un proces în care a dat în judecată Statul Român prin Ministerul Finanțelor Publice, Poliția Română prin Ministerul Administrației și Internelor, Parchetul de pe lângă Tribunalul București, doi notari publici, Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară și o bancă din București, în încercarea de a-și recupera o vilă cochetă din centrul Capitalei. 

Ce nume poartă acum clarvăzătoarea, după ce a renunțat la titulatura ”Nicodivi Carmen Harra Doina Mureșan”

În respectivele documente oficiale, multe depuse chiar în toamna acestui an, se observă că fosta componentă a trupei Trio Expres și-a schimbat numele! Astfel, în dreptul clarvăzătoarei judecătorii bucureșteni au trecut următoarele noi date la rubrica nume: Rich Olivia (fostă Nicodivi Carmen Harra Doina Mureșan). De altfel, și unele firme din Statele Unite ale vedetei sunt trecute sub același nume. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

harra
Carmen Harra a cântat în trupa Trio Expres înainte să fugă în America

Carmen Harra, Claudia Daniela Nacu, Aida Pentzer Pânzaru, Stela Enache și Natalia Guberna au format în România trupa de fete Trio Expres, care a activat între 1979 și 1987. ”Datorita lui Titus Munteanu am format noi Trio Expres(...)

Cantam in grupuri emisiuni de Revelion cu Angela Similea, Mirabela... Si din cauza vocii penetrante, eu trebuia sa cant de pe hol ca sa nu ii acopar pe ceilalti. ”Sa iasa trompeta din studio ca ne strica inregistrarea”, imi spunea Titus Munteanu”, și-a amintit Carmen Harra la un moment dat, vorbind despre cariera ei muzicală într-o emisiune televizată. 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si