Victor Ponta a răspuns la întrebările incomode puse de Denise Rifai, referitoare atât la cariera sa politică, dar și la viața sa de familie. Victor Ponta, care se știe că nu are o relație bună nici cu fostul președinte Traian Băsescu, nici cu actualul șef al statului, Klaus Iohannis, a fost pus să aleagă unul dintre aceștia.

Victor Ponta si denise Rifai
Victor Ponta, la ”40 de intrebari cu Denise Rifai”[Sursa foto: Kanal D]

Victor Ponta, declarații dure atât despre Traian Băsescu, cât și despre Klaus Iohannis

Cu Traian Băsescu, Victor Ponta a avut multe dispute, iar la un moment dat, acesta a spus despre fostul președinte: ”Băsescu este un cancer pentru România și trebuie extirpat. Eu sper să nu ajung așa”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Citeste si: Victor Ponta nu a intrat în Parlament. Anunțul făcut de el pe Facebook. Ce va face în continuare?

Dar, nici cu Klaus Iohannis, nu a avut relații cordiale, una din declarațiile lui Victor Ponta despre președinte suna așa: ”Când vorbește, spune prostii foarte mari. Este ca un clovn european, mai gândești și cu mintea ta, dacă o ai”.

Victor Ponta, la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”: ”L -aș prefera pe Iohannis decât pe Băsescu”

Cele două declarații i-au fost reamintite lui Victor Ponta în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, iar jurnalista i-a propus ”un exercițiu cu doar două variante. Pe cine preferați ca președinte: Traian Băsescu sau Klaus Iohannis?”

Citeste si: Klaus Iohannis, prima mutare după alegerile parlamentare. Pe cine a chemat la Cotroceni

 

Răspunsul lui Victor Ponta a fost categoric: ”Dacă n-am de ales decât între cei doi, pe Iohannis! Din ”n” motive. Domnul Băsescu mi s-a părut și îl consider un tip distructiv, care știe doar să distrugă și îi face plăcere să distrugă. Domnul Iohannis este un tip neconstructiv, nu știe să construiască. Nu are foarte multe, nici sentimente, nici idei, e un tip plat. M-ați întrebat între cei doi dacă trebuie să aleg. Da, l-aș prefera pe Iohannis decât pe Băsescu!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si