Andra Volos de la „Puterea Dragostei” și-a schimbat apartamentul. Primul ei prieten i-a călcat pragul și i-a adus și un cadou. „Primul invitat în noua casă, o să vi-l arăt imediat, dar să vedeți ce cadou frumos mi-a adus. Dimee.” a zis Andra Volos.

Alexander Dime a replicat: „Bună, Andra! Ce casă frumoasă ai. Bagăm netflix. Maraton de filme horror!”.

Citeste si: Andra Volos, indragostita din nou? Fosta concurenta de la Puterea dragostei a facut declaratii naucitoare! "După Revelion o să vă spunem cum mă înțeleg cu mama soacră"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

Cei doi tineri au mâncat pizza și s-au uitat la filme pe netflix până în zorii zilei. „Ce facem astă seară? Oh, my God...mmmm și pizza. Ce e mai perfect de atât? Nimic! Noi!” a adăugat Andra Volos de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei”- schimbare de ultim moment. Motivul pentru care nu a mai fost activă pe Instagram

andra volos și amicul în zorii zilei
Andra Volos de la Puterea Dragostei și Alexander Dime.[Sursa foto: Instagram]

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” și-a schimbat locuința

Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a transmis că s-a mutat într-un nou apartament. Acesta ar fi motivul pentru care ea nu a mai fost activă pe rețelele de socializare, în ultimele zile.

Citeste si: Andra Volos, mesaj subtil pentru Mădălin None de la "Puterea Dragostei"?!

Andra Volos locuiește într-un apartament din Capitală singură.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si