Seya este cunoscută în mediul online   de ceva timp, după ce a debutat în industria muzicală cu melodia „Chocolata” și alte melodii.

Focoasa brunetă a avut mai multe concerte în străinătate, de aici și succesul pe care l-a avut odată cu lansarea piesei „Ciocolata”, dar și a altor melodii, aceasta se bucură de sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citeste si: Cazi a sărutat-o pe Andrada la Puterea Dragostei! Să fie acesta cel mai neașteptat cuplu al sezonului 3?

Melodia ei de debut, „Chocolata”, i-a adus un mare succes, are zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. Recent, bruneta a realizat un cover după maneua „Toate diamantele” și a fost deja ascultată de peste 100.000 de persoane.

cine-este-seya-de-la-puterea-dragostei
Silvia Costache, alias Seya.[Sursa foto: Instagram]

Povestea Seyey de la „Puterea Dragostei”

Silvia Costache, cunoscută drept Seya, este din Chișinău, Republica Moldova. Părinții fetei sunt basarabeni. După „Chocolata”, au urmat mai multe piese lansate de-a lungul timpului, cum ar fi „Muy Loco”, „Criminal”, „Tocame”, „Honey Money” sau „Bastardo”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Silvia a învățat la Liceul de artă „Gheorghe Tăttărescu” din Focșani.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 24 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. O nouă concurentă intră în casă pentru Cristian Comănici. Cum arată tânăra care vrea să îl cucerească?

De asemenea, Seya a înregistrat mai multe cover-uri ale unor piese de dragoste turcești.

cine-este-seya-de-la-puterea-dragostei
Noua concurentă de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Silvia Costache, în vârstă de 25 de ani, a avut chiar ocazia inedită de a cânta la deschiderea concertului Rihannei din Kazahstan, în urmă cu câțiva ani.

Citeste si: Pasiunea neștiută a Roxanei Buzoiu de la „Puterea Dragostei”. Cum își surprinde bruneta fanii

„Vestea m-a şocat şi pe mine. Sinceră să fiu, nu mă aşteptam la un asemenea succes, mai ales la vârsta asta. Şi sunt foarte fericită! În cadrul evenimentului voi cânta piese din repertoriul meu, dar şi una de-a Rihannei, pe care o iubesc mult! Şi nu, încă nu ştiu ce voi purta pe scena din Kazahstan”, a afirmat artista.

Seya de la „Puterea Dragostei” a venit în cadrul show-ului televizat pentru a-și găsi jumătatea. Dacă se simte împlinită pe plan profesional, bruneta vrea să se împlinească și pe plan personal.

Citeste si: Revedere între Ella și Livian de la Puterea dragostei! Bomba a fost aruncată: „Mergi la Survivor?”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si