Zeci de percheziții au avut loc în această dimineață în Capitală. Este vorba despre o clinică renumită de înfrumusețare. Oamenii legii au realizat percheziții și în alte 24 de județe. Acuzațiile sunt următoarele: „evaziunea fiscală, spălare de bani, vătămare corporală, fals intelectual şi exercitarea fără drept a unei profesii”. Reprezentanții care activau în cadrul clinicii nu aveau dreptul să facă operații.

Citeste si: Politicianul fugar Marian Zlotea, dat în urmărire

„În cursul zilei de 10 iunie 2021, procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus efectuarea a 45 de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în alte 24 de judeţe, la domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor persoane juridice cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală, spălare de bani, vătămare corporală, fals intelectual şi exercitarea fără drept a unei profesii”, anunţă Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Medicii unei clinici private din București- cercetați de autorități

În acest doar sunt cercetați reprezentanții unei clinici de înfrumuseţare din București. Este vorba despre procedurilor de înfrumuseţare – invazive sau noninvazive-, atât la sediul acesteia, cât şi în alte locaţii partenere de pe teritoriul ţării de către angajaţi/colaboratori, fără a le evidenţia în sistem contabil şi fără a îndeplini condiţiile esenţiale pentru exercitarea unei astfel de profesii.

Citeste si: Rusia- Arestări în masă după condamnarea lui Navalnîi

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

percheziții în capitală și în 24 de județe clinică de înfrumusețare
Percheziții de amploare în Capitală.[Sursa foto: Facebook Poliția Română]

„Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice efectuează 45 de percheziții domiciliare (12 în București, 8 în Buzău, 2 în Ilfov, 2 în Timiș și câte una în Argeș, Arad, Alba, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brăila, Brașov, Cluj, Constanța, Dolj, Galați, Gorj, Hunedoara, Iași, Mehedinți, Mureș, Olt, Prahova, Suceava, Sibiu, Vâlcea) și pun în executare 7 mandate de aducere.

Citeste si: Procurorii DNA cer încuviinţarea urmăririi penale a lui Nicolae Bănicioiu

Activitățile sunt derulate într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, privind infracțiuni de evaziune fiscală, spălarea banilor, exercitarea fără drept a unei profesii, vătămare corporală și fals intelectual", se arata în comunicatul dat de Poliția Română.

Citeste si: Politistii au descins in casa soferului care a amenintat cu pistolul in trafic zilele trecute! Iata ce au gasit anchetatorii in locuinta sa!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si