Suceveanca în vârstă de 50 de ani era asistent la un cămin de bătrâni din Pojorâta, și suferea de mai multe afecțiuni cronice.

Femeia avea mai multe boli cronice

„Era un pacient cunoscut cu hipertensiune arterială, insuficienţă venoasă cronică, dislipidemie şi diabet zaharat, obezitate grad 4”, a declarat Gabriela Băncilă, DSP Suceava.

Femeia s-ar fi infectat cu COVID-19 cu câteva zile înainte de a se vaccina cu a treia doză.

Femeia a îngrijit la domiciliu, două persoane infectate cu COVID.

După administrearea celei de-a treia doză, femeia a ajuns la spital pentru că începuse să se simtă foarte rău.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Ministrul Sănătății a vorbit despre finalul pandemiei COVID-19: „În ultimele două zile a scăzut puţin presiunea pe UPU în ţară”

Femeia a fost internată la secția ATI

„ În Spitalul Judeţean de Urgenţă a fost internată pe secţia de ATI. Din păcate, evoluţia a fost fulminantă, iar pe data de 6, persoana a decedat”, a mai adăugat Gabriela Băncilă.

Femeia a ajuns la spital cu saturația de oxigen sub 50%.

„Cel mai probabil că vaccinul a fost făcut peste infecţie. Deja era infectată când s-a vaccinat”, a declarat Dan Teodorovici, UPU Suceava.

Medicii spun că femeia nu se simțea rău când a primit a treia doză că nu a existat nicio legătură între vaccinarea cu doza a treia şi deces. 

Citeste si: Valeriu Gheorghiță a vorbit despre vaccinarea copiilor între 5 și 11 ani: „În decembrie, în România ar trebui...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si