Papa Francisc, în vârstă de 84 de ani, şi papa emerit Benedict al XVI-lea, în vârstă de 94 de ani, au primit a treia doză de vaccin anti-COVID, a anunțat miercuri Vaticanul. 

Papa Francisc face un nou apel la vaccinarea anti-COVID-19

„În a doua jumătate a lunii octombrie, Direcţia de Sănătate şi Igienă a statului Vatican a început administrarea celei de-a treia doze de vaccin împotriva noului coronavirus, acordând prioritate persoanelor de peste 60 de ani şi persoanelor vulnerabile”, a informat purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Matteo Bruni, într-un comunicat.

Papa Francisc a primit a doua doză de vaccin pe 3 februarie, la trei săptămâni după ce i se administrase prima doză.

Citeste si: Novavax a depus cerere pentru autorizarea vaccinului său pentru Covid-19 în Marea Britanie

Primii vaccinați de la Vatican, au fost cei din personalul sanitar și vârstnicii

Direcţia de Sănătate şi Igienă a statului Vatican a rezervat aproape 10.000 de vaccinuri ale companiei farmaceutice Pfizer pentru campania sa de vaccinare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Vaticanul are aproape 3.000 de angajați și 800 de rezidenţi.

Papa Francisc a amintit de nenumărate ori importanţa vaccinării pentru a-şi proteja aproapele, iar în septembrie a subliniat că graţie vaccinurilor, lumea începe să iasă „puţin câte puţin la lumină” şi să depăşească „negrul coşmar” al pandemiei.

Citeste si: Ajutor din Danemarca pentru medicii de la Matei Balș


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si