Drumul Național 67C, din județul Gorj, a fost închis aseară și va rămâne închis până azi la ora 10:00. Vizibilitatea a scăzut sub 3 metri din cauza viscolul.

Citeste si: VIDEO| Meteo: vremea se schimbă radical! Cod portocaliu și cod galben de ninsori și viscol puternic în 13 județe ale țării

Drumul Național 75 Bihor a fost acoperit complet de zăpadă

Un sector al Drumului Național 75 din Bihor a fost complet acoperit de zăpadă în urma unei avalanșe. Utilajele au reușit cu greu să deszăpezească unul dintre sensuri pe care șoferii au circulat alternativ.
Probleme au fost și în județul Cluj, unde s-a înregistrat o rafală de peste 70 de kilometri pe oră în zona stațiunii Băișoara. Vizibilitatea a fost redusă.

Citeste si: Anunț ANM: meteorologii au emis o avertizare de vreme rea. A fost emis un cod galben de vânt puternic

Ninge abundent în mai multe județe din țară

Centrul Infografic anunță, marți dimineață, că ninge abundent în judeţele Braşov, Covasna, Prahova şi Vrancea, iar utilajele de deszăpezire acționează.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

”Viscol puternic pe DN 67C, între Novaci şi Rânca. Utilajele de deszăpezire întâmpină dificultăţi să intervină pentru deschiderea drumului”, a transmis CNAIR.

”Se circulă în condiţii de iarnă, fiind semnalate precipitaţii sub formă de ninsoare abundentă în judeţele Braşov (DN 1 Predeal), Covasna (DN 11 Breţcu-Oituz), Prahova (DN 1 Azuga şi Buşteni) şi Vrancea (DN 2D Tulnici – limită cu jud.

Covasna)”, a transmis, marţi dimineaţă, Centrul Infotrafic.

Citeste si: Grecia și Turcia au fost lovite de furtuna "Epida"

Pe autostradă se circulă cu vizibilitate bună

Pe tronsoanele de pe autostradă se circulă cu vizibilitate bună, în condițiile unui carosabil umed.

”Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti, A1 Sibiu-Deva, A2 Bucureşti – Constanţa şi A3 Bucureşti-Ploieşti, se circulă în condiţiile unui carosabil umed, fără precipitaţii, cu vizibilitate bună, valori de trafic normale”, a mai transmis Infotrafic.

Citeste si: Horoscop martie 2022. Trei zodii își întâlnesc marea iubire. Norocul bate la ușă pentru unii nativi

VIDEO- Vremea a făcut ravagii în mai multe județe din țară


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si