Potrivit acestuia, intervenția lui Zelenski în Parlamentul României va avea loc luni seară.

Zelenski vorbește luni în Parlamentul României

Lupta ucrainenilor nu este doar a lor. Este o luptă pentru libertate și pentru toate statele și popoarele care iubesc pacea. Așteptăm cu nerăbdare intervenția Președintelui Zelenskyy, care se va adresa Parlamentul României luni seara, săptămâna viitoare", a scris Popescu pe Facebook.

Citeste si: Rusia este îngrijorată că Washingtonul nu este cu adevărat informat de ceea ce se întâmplă la Kremlin: ,,Acest lucru poate duce la decizii eronate din partea SUA”

Tot săptămâna viitoare, în 6, respetiv 7 aprilie, președintele Ucrainei ar urma să se adreseze și Parlamentului Irlandei și Parlamentului elen.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Zelenski a făcut un tur de forță, având intervenții video în parlamentele mai multor state, între care Marea Britanie, Canada, SUA, Germania, Italia, Israel, Polonia, precum și în Parlamentul European. De asemenea, el a avut o intervenție și la summitul extraordinar al NATO de săptămâna trecută, la care a luat parte și președintele american Joe Biden.

Volodimir Zelenski, prudent cu privire la declarațiile Kremlinului

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a distribuit un nou mesaj. De data aceasta, liderul de la Kiev a vorbit despre afirmațiile Kremlinului cu privire la progresele negocierilor dintre cele două țări.

Citeste si: Volodimir Zelenski: Nu renunțăm la nimic. Vom lupta pentru fiecare metru din pământul nostru, pentru fiecare dintre oamenii noștri

Președintele ucrainean dă dovadă de prudență: ”desigur, vedem toate riscurile. Desigur, nu vedem niciun motiv să avem încredere în cuvintele anumitor reprezentanți ai unui stat care continuă să lupte pentru distrugerea noastră”.

”Ucrainenii nu sunt oameni naivi. Ucrainenii au aflat deja în aceste 34 de zile de invazie și în ultimii opt ani de război din Donbass că doar un rezultat concret poate fi de încredere”, a precizat șeful statului în mesajul distribuit pe rețelele de socializare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si