Pompierii de la Câmpeni, ajutați de echipe de la SVSU Avram Iancu, au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe Muntele Găina. Focul a afectat o suprafață de un hectar. Pompierii au transmis că arde vegetația uscată de afiniș și brusturi.

Citeste si: Un incendiu de vegetație a izbucnit în zona Poligonului Babadag în urma tragerilor

Un incendiu de vegetație a izbucnit în zona Poligonului Babadag

Un incendiu de vegetație a izbucnit în cursul zilei de vineri. Trupele franceze au efectuat mai multe trageri.

Tragerile au avut loc în Poligonul Babadag, iar trupele franceze au tras cu un tun de 105 mm de pe transportoarele blindate. Focul s-a răspândit din cauza vântului.

Citeste si:  Incendiu de pădure la Parcul Național Munții Rodnei: Pompierii intervin în aceste momente

„Forțele și mijloacele de intervenție ale MApN, împreună cu forțele și mijloacele Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea intervin la acest moment, pentru stingerea incendiului care se manifestă pe o suprafață de aproximativ 50 ha.”, se arată în comunicat.

Citeste si:  Val de incendii lângă Londra din cauza căldurii extreme

Nu au fost înregistrate victime. După lichidarea incendiului, autoritățile vor evalua pagubele produse la o stână afectată.

Val de incendii lângă Londra din cauza căldurii extreme

Un incident major a fost declarat de autoritățile din Londra din cauza  unui val de incendii  care afectează capitala Angliei. Aici temperaturile au depășit pentru prima dată 40 de grade Celsius, informează  BBC.

Citeste si:  VIDEO- România intră sub un nou val de caniculă. Vârful va fi atins în weekend

Peste 400 de pompieri s-au luptat cu  cel puțin nouă incendii  care au început marți după-amiază. Numărul victimelor și al caselor distruse nu este încă cunoscut.

 

 

 

 

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si