Sfântul Andrei 2022. Mai jos, veți găsi câteva sugestii de mesaje, urări și felicitări superbe cu ocazia zilei de Sfântul Andrei!

Sărbătoarea Sf. Andrei este una dintre cele mai importante sărbători religioase, ce este prăznuită pe 30 noiembrie în calendar creștin-ortodox.

Pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, peste 700.000 de români își sărbătoresc ziua de nume, iar dacă ai cunoscuți care poartă numele Andrei, Andreea sau alte derivate.

Așa că nu rata ocazia să le transmiți mesaje de la mulți ani tuturor sărbătoriților. 

Sfântul Andrei 2022. Mesaje, urări și felicitări cu La mulți ani!

Felicitări cu ocazia acestei zile. Îti urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, ANDREI!”

„La mulți ani, fericire, împăcare sufletească, flori, iubire, sănătatea te pălească, prietenii să nu te uite și să ai bucurii multe!”

„Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie!”

„Îți urez ”La mulți ani’” pentru că porți acest nume, și fie ca SF ANDREI, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și numai bucurii și liniște interioară!”

Citește și: Felicitări de Sf. Andrei 2022: Imagini cu text. La mulți ani!

Sfântul Andrei 2022: Mesaje, urări, felicitări și imagini cu text cu La mulți ani!

Sfântul Andrei 2022: Mesaje, urări, felicitări și imagini cu text cu La mulți ani!

[Sursa foto: PixaBay]

”Din mici crenguțe de brad, din flori si din iubire ti-am împletit un “La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani Andrei/Andreea!”

”Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o ora de liniște, o zi senina, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire si iubire. La mulți ani!”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

La mulți ani, draga Andrei! Sa ai parte numai de împliniri, iar viată sa iți fie o eterna sărbătoare!”

Citește și: Ajunul Sf. Andrei 2022: Cine trebuie să își pună busuioc sub pernă și când se pune grâul la încolțit?

 „Pe o petală de lalea, La Mulți Ani din partea mea, iar pe una de bujor, Te iubesc si te ador!”

”Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Andrei!”

”La mulți ani și fie că Sfântul Andrei să te călăuzească mereu!”

Îți urez „La mulți ani” pentru că porți acest nume și fie că Sfântul Andrei, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

Sfântul Andrei 2022. Urări și mesaje speciale pentru sărbătoriții zilei

„De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele. La mulți ani!”

”Fie că toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să va însoțească pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Andrei cât mai frumoasă!”

„La mulţi ani şi fie ca Sfântul Andrei să te călăuzească mereu!”

Citește și: Sf. Andrei 2022: Cele mai simpatice mesaje pentru sărbătoriții zilei

„Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îti urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani, Andrei!”

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

„De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani!”

„Astăzi este o zi specială pentru tine iar tu esti special(ă) pentru noi în fiecare zi. Îţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani!”

„Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!”

Citește și: Mesaje, urări și felicitări de Sfântul Andrei 2022: La mulți ani, Andreea și Andrei!

Sfântul Andrei 2022: Mesaje, urări, felicitări și imagini cu text cu La mulți ani!

Sfântul Andrei 2022: Mesaje, urări, felicitări și imagini cu text cu La mulți ani!

[Sursa foto: PixaBay]

„Andrei/ Andreea, te felicit cu ocazia zilei de naştere şi îţi urez un cer senin, un soare strălucitor, fericire deplină şi tot ceea ce este mai pur şi mai luminos. Fie ca această sărbătoare să-ţi aducă în dar realizarea tuturor visurilor.”

„Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori.”

“De Sfântul Andrei, fie ca cei dragi să te înconjoare cu caldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în braţele ei în acest moment special!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si