Atunci când vorbim de sărbătorile de iarnă, domnișoarele și doamnele trebuie să fie speciale din cap până în picioare. Manichiura trebuie să fie realizată cu atenție. Pentru aceste evenimente, multe dintre ele caută inspirație în ceea ce se află în tendințe.

Citește și: Modele unghii pentru Crăciun 2021 şi Revelion 2022

Știrile Kanal D vine cu o serie de propuneri pentru cele care nu au decis ce manichiură să aleagă în aceste seri importante.

Am selectat câteva modele în tendințe pentru acest an.

Iată cele mai frumoase modele de unghii, de unde te poți inspira pentru sărbătorile de iarnă.

Modele de unghii pentru Crăciun 2022 și Revelion 2023

Verde este o culoare foarte des folosită pe unghii. De asemenea, se spune că este pentru femeile perfecționiste. Este denumită drept nuanța naturii. Verdele poate reprezenta prospețime, liniște, având un echilibru între rece și cald. Pentru Crăciun și Revelion verdele este folosit în combinații cu alb, auriu sau argintiu.

Unghiile roșii, mereu preferate de Revelion și Crăciun

De Crăciun și Revelion, doamnele și domnișoarele aleg culoarea roșie, o manichiură clasică, predominantă în timpul sărbătorilor de iarnă. Această nuanță purtată pe unghii denotă demnitate și putere, potrivit psihologilor.

Citește și: Cum să îţi faci singură manichiura cu gel

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie a mâncat cenușa soțului mort când a aflat că acesta a înșelat-o toată viața. A scris și o carte despre asta- antena3.ro

Citeste si: Cine este șoferul care a gonit pe contrasens pe Autostrada A7. A primit o amendă usturătoare şi a rămas fără permis- wowbiz.ro

Fiind o culoare intensă, roșu simbolizează în același timp iubirea, legăturile de sânge sau puterea.

111-2.jpeg?width=760

 

Modele de unghii pentru Revelion 2023

Sclipiciul, mereu ales pentru noaptea dintre ani

Dacă este folosit pe nuanțe de nude sau pe culori închise, sclipiciul este una dintre opțiunile alese de doamne și domnișoare când vine vorba de modele de unghii pentru Crăciun sau Revelion 2022.

Unghiile strălucitoare care ies în evidență reprezintă alegerea perfectă pentru noaptea dintre ani, dar și pentru Crăciun.

Pe lângă roșu, verde sau sclipici, nuanțele de nude sunt des alese de către doamne și domnișoare, atât în timpul anului, cât și pentru sărbătorile de iarnă. Unghiile nude denotă naturalețe și simplitate.

Citește și: Unghii cu povești


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si