Andrew și Tristan Tate sunt cercetați pentru viol și trafic de persoane, iar magistrații au respins cererea de eliberare a acestora.

Frații Tate au transmis un mesaj din închisoare

''Suntem nevinovați și sperăm ca justiția din România să demonstreze acest lucru.'', au transmis frații Tate prin intermediul avocaților.

Citește și: VIDEO- Noi acuzații grave în cazul fraților Tate. Cristian Rizea: „Gabi Bădălău i-a turnat pe Frații Tate. Face ta-su niște prăduieli la DNA de vă stă mintea în loc”

Avocații susțin că cererea a fost respinsă total nejustificat, în condițiile în care lipsesc probele în acest caz.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

''Astăzi am avut cererea de prelungire a Parchetului, cererea de prelungire a arestului preventiv. O cerere pe care apărarea o consideră nejustificată și total exagerată, mai ales în condițiile în care susținem în continuare că materialul probator lipsește cu desăvârșire în această cauză”,  a spus avocatul.

Starea de sănătate a lui Andrew Tate s-a înrăutățit

Andrew Tate s-ar simți rău, motiv pentru care a avut nevoie de intervenția medicilor.

Cu toate acestea, avocatul celor doi susține că nu se folosește de acest lucru pentru a fi eliberat.

Citește și: UPDATE- Frații Tate rămân în arest. Măsura a fost prelungită încă 30 de zile

''Andrew are o stare de sănătate precară din cauza unei afecțiuni și mă opresc aici, clientul meu nu vrea să vorbesc despre asta, nici nu vrea să folosesc asta în apărarea lui.

Că s-a agravat starea lui de sănătate și a fost nevoit să meargă la spital, este adevărat. Nu se folosește de acest argument pentru a justifica o cerere de eliberare.'', a mai spus avocatul celor doi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si