În imaginile făcute publice de autoritățile locale din Reșița se poate observa cum, la ușa mijlocului de transport în comun, oamenii au lăsat mai multe perechi de încălţăminte.

FOTO/VIDEO -Incredibil ce au făcut locuitorii din Reșița la inaugurarea noului tramvai! Le-a fost frică să nu murdărească linoleumul

Tramvaiul care a fost prezentat locuitorilor din oraș face parte dintr-un lot de 12 mijloace de transport în comun pe care municipalitatea le va achiziționa, conform contractului semnat în anul 2020.

De asemenea, potrivit primăriei, valoarea unei astfel de garnituri are o valoare de aproximativ 2 milioane de euro, iar de omologarea lor pentru Europa se ocupă o firmă ploneză.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

FOTO/VIDEO -Incredibil ce au făcut locuitorii din Reșița la inaugurarea noului tramvai! Le-a fost frică să nu murdărească linoleumul

"Primul tramvai turcesc a ajuns cu bine la Reșița cu un transport agabaritic, iar pe parcursul anului vor veni și celelalte 12. Acestea vor fi garate în depoul de la Renk. Valoarea unui tramvai este de circa două milioane de euro. Administrația locală spune că noile tramvaie sunt supuse testelor la firma producătoare, iar de omologarea lor pentru Europa se ocupă o firmă din Polonia", notează jurnaliștii de lla  infocs.ro.

Viitoarele tramvaie care vor circula în Reșița au o capacitate de 137 de călători, iar viitorii vatmani au început deja pregătirile necesare la Timişoara.

O româncă și-a parcat mașina pe linia de tramvai pentru că întârzia la programarea de la gene. Ce au transmis oamenii legii

O șoferiță din Brăila a parcat pe linia de tramvai și s-a dus să își pună gene false.

Explicația incredibilă a tinerei i-a uimit pe oamenii legii.

Tânăra nu a stat pe gânduri și a mers liniștită să-și pună gene false, fără să-i pese că va bloca traficul din jurul ei. Ea a fost chemată la fața locului și le-a spus agenților de poliție că s-a grăbit să ajungă la salonul de înfrumusețare, informează debraila.ro.

Un echipaj din cadrul Poliției Locale a identificat proprietarul autoturismului, marca BMW, și apoi agenții au chestionat-o pe tânără. După ce a dat vina pe grabă pentru că a blocat circulația tramvaielor pe strada Octav Doicescu, șoferița a mai susținut și că nici nu a realizat faptul că mașina ei blochează circulația. Aceasta a spus că „nu și-a dat seama cum a poziționat autoturismul”.

Șoferița de 24 de ani este din comuna Movila Miresei și s-a întors de la salonul la care își punea genele false după aproximativ 50 de minute. În urma acțiunilor ei, șoferița în cauză a fost sancționată contravențional cu suma de 580 de lei, primind și 3 puncte de penalizare, conform sursei citate anterior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si