Liderul bisericii din Marea Britanie a vizitat un centru de refugiați și s-a întâlnit cu Majestatea Sa Margareta. Dejunul oficial organizat de Majestate Sa Margareta a inclus și o plimbare în grădinile Palatului Elisabeta.

Arhiepiscopul de Canterbury se pregătește de ceremonia de încoronare

Arhiepiscopul de Canterbury, în vârstă de 67 de ani, se pregătește pentru ceremonia de încoronare a regelui Charles al III-lea. Un motiv suficient de important pentru a-i oferi coșmaruri.

Citește și: Regele Charles al III-lea a, încoronat cu un ulei sfânt, creat în secret timp de 8 luni

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Care este diferența între zahărul din dulciuri și zahărul din fructe. Este acesta mai sănătos?- antena3.ro

Citeste si: Kamala Harris vs Donald Trump. Ce arată ultimele sondaje dinaintea alegerilor prezidențiale din SUA- wowbiz.ro

Justin Welby, Arhiepiscopul de Canterburi: ”Am multe coșmaruri legate de acest moment. Ultimul dintre ele este că am uitat să îmbrac veșmintele. Iar apoi, când am pornit în procesiunea pentru încoronare, mi-am dat seama la jumătatea ei că sunt îmbrăcat în geacă și o pereche de pantaloni.”

Încoronarea regelui Charles al III-lea va avea loc pe 6 mai

Încoronarea va avea loc pe 6 mai, la 8 luni de la moartea reginei Elisabeta a II-a.

Ceremonia nu este o noutate pentru arhiepiscop, având în vedere că a oficiat nenumărate evenimente pentru familia regală britanică.

Arhiepiscopul de Canterbury se va întâlni și cu Preafericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, dar și cu premierul României.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si