O anumită categorie de elevi din învățământul românesc vor beneficia de meditații gratuite. Una din instituțiile care va găzdui aceste cursuri este chiar Facultatea de Chimie din Timișoara. Aceasta oferă servicii elevilor care se pregătesc pentru Bacalaureat.
Meditațiile vor fi predate de profesori ai Universităţii Politehnica din Timişoara.

Citește și: Calendar Simulare Evaluare Națională 2023. Tot ce trebuie să știe elevii despre subiectele la Română și Matematică

Această activitate nu este una nouă, ba chiar este o tradiție ca aceasta să ofere sprijin elevilor de clasa a 12-a pentru pregătirea examenului important de la finalul liceului.
Aceste cursuri vor avea loc în fiecare sâmbătă, între orele 12- 14, până la data de 10 iunie, moment în care aceștia vor începe să se pregătească pentru a susține probele.

Citește și: Vești bune pentru milioane de români. Categoria de persoane care ar putea primi bani de la stat chiar înainte de Paște

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Și profesorii de la Universitatea Politehnică din Timișoara vor începe aceste cursuri.
Meditațiile gratuite reprezintă, de fapt, ore de pregătire la limba și literatură română, matematică, dar și informatică.

Acestea au un program de după-amiază, în așa fel încât toți cei care se află în ipostaza de a da examenul de Bacalaureat să poată participa.

Citește și: Subiecte simulare română Evaluare Națională 2023. Ce ar putea pica

Calendar Simulare Evaluare Națională 2023. Tot ce trebuie să știe elevii despre subiectele la Română și Matematică

Calendar Simulare Evaluare Națională 2023.

Elevii claselor a VIII-a se pregătesc intens pentru Simulările Evaluării Naționale 2023. În doar câteva zile, aceștia vor trece prin primele emoții de examen, dinainte de Evaluarea Națională propriu-zisă, care va avea loc în vară.

Pe parcursul anului, aceștia vor avea simulări de Evaluare Națională, pentru a vedea la ce nivel se află. EDU.RO a pus la dispoziția elevilor   modele de subiecte Simulare Evaluare Națională 2023   la Română, Matematică și Limba Maternă. 

„  Astăzi, 25 ianuarie 2023, am aprobat Ordinul privind organizarea simulării Evaluării naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a și a simulării probelor scrise ale examenului național de Bacalaureat, în anul școlar 2022 – 2023  ”, transmitea Ministerul Educației, potrivit edupedu. 

 

  • 20 martie 2023: Limba şi literatura română – probă scrisă 
  • 21 martie 2023: Matematică – probă scrisă 
  • 22 martie 2023: Limba şi literatura maternă – probă scrisă 
  • 29 martie 2023: Comunicarea rezultatelor

Citește și: Vești bune pentru elevi. Se dau burse de 5.000 de lei pe an școlar, iar unul dintre criterii este chiar nota la Evaluarea Națională

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si