Pentru Adriana Antoni cântecul este precum aerul. Îl respiră în fiecare secundă a vieții sale și îl iubește cu toată ființa ei. Artista crede în soartă și este convinsă că nicio alegere făcută de-a lungul timpului, nu a fost întâmplătoare. Adriana a renunțat la cariera de medic în ciuda părinților, care au încercat să o convingă să nu ia această decizie.

Citește și: EXCLUSIV: Tiberiu Ceia, un interpret iubit de atât de mulți artiști/ Saveta Bogdan: ”L-am iubit foarte mult, l-am respectat ca și coleg, un om de la care aveai ce să înveți”

Adriana Antoni, cântăreață: ”Probabil că și ei și-au dorit foarte mult să fiu doctor pentru că ei nu au reușit acest lucru și atunci vin aceste influențe, și omul poate să devieze de la drumul pe cadre Dumnezeu l-a așternut.”

Adriana Antoni, cea mai căutată artistă de muzică de petrecere

Adriana a simțit de la bun început care îi este menirea. Și-a dorit să facă pe plac părinților, însă destinul ei era altul. Unul care, în cele din urmă, a învins.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Adriana Antoni, cântăreață: ”Eu zic că este soarta din cer. Trebuie să ai grijă ce decizii iei, pentru că poate la un moment dat ți-e lăsat o decizie sau un drum pe care trebuie să o iei. Poate nu iei acel drum și se spune că de multe ori o faci cu mâna ta.”

Nelipsită de la nicio petrecere, Adriana Antoni își extrage inspirația din viața de zi cu zi.

Adriana Antoni, cântăreață: ”Deschid ochii în jurul meu și învăț din experiența multor oameni pe care îi văd și pe care îi am în preajma mea. Întotdeauna mi-a plăcut să pun atât experiența mea, cât și experiența oamenilor din jur în cântec.”

Interpreta se simte stăpâna propriului ei destin. A înțeles care îi este drumul, iar fiecare pas pe care îl face pe această cale presupune o implicare activă din partea ei: de la texele pe care le scrie până la detaliile fiecărui videoclip al ei, totul este atent gândit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si