Incidentul s-a petrecut în centrul orașului Arad, joi seara, când o angajată a primăriei a fost snopită în bătaie de un bărbat. În urma loviturilor puternice, victima s-a ales cu șoldul fracturat.

Angajată a Primăriei din Arad, bătută crunt în centrul orașului

Femeia a fost atacată de un bărbat, joi seară, în jurul orei 22. Agresorul ar fi fost sub influența drogurilor în momentul atacului, și ar fi acuzat-o pe femeie că i-ar fi furat mașina.

Citește și: Scandal din cauza dedicațiilor: mai mulți tineri din două comune din Sibiu s-au luat la bătaie

Potrivit specialarad.ro, victima nu îl cunoaște pe agresor. Femeia ar fi fost lovită prima dată cu palma, în timp ce traversa, iar ulterior, individul a atacat-o cu pumnii, cu picioarele și cu o piatră în tufișurile din apropiere. Nimeni nu i-ar fi sărit în ajutor victimei, până când doi angajați ai unui magazin din apropiere ar fi țipat la individ, care, ulterior, a fugit.

Citește și: Un bărbat a fost împușcat la un cămin cultural din Brașov. Jandarmii au intervenit

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Citește și: Un tânăr a fost bătut din greșeală în noaptea de Înviere

Agresorul a fost identificat și arestat de polițiști

Agresorul a fost identificat, ridicat și dus la poliție.

Potrivit aceleiași surse, victima a ajuns la urgențe, fiind diagnosticată cu o fractură la șold.

Citește și: VIDEO- O femeie a fost agresată sexual și amenințată cu bătaia, în Gara de Nord. Nimeni nu a sărit în apărarea polițistei: „Este în stare de șoc”

Individul a fost arestat preventiv pentru vătămare corporală, conform IPJ Arad.

Citește și: Un bărbat din Bistrița-Năsăud a fost reținut pentru omor

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Radu Ioan Budeanu, fiul Deliei Budeanu și moștenitorul dinastiei Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Efectul cafelei, vinului și ciocolatei asupra creierului. Ce spune medicul Leon Dănăilă- antena3.ro

IPD Arad a mai transmis că: „În seara zilei de 13 aprilie, polițiștii arădeni au fost sesizați despre faptul că, în jurul orei 22:00, pe Bulevardul Iuliu Maniu, din municipiu, o femeie ar fi fost acostată și lovită de un bărbat care, după săvârșirea faptei, a fugit într-o direcție necunoscută. În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, a fost identificat un bărbat de 36 de ani, din Arad, bănuit de săvârșirea faptei, care, în baza probatoriului administrat a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior arestat preventiv sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală”.

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi fost recidivist.

Citește și: Cruzime fără margini la Bihor: un bărbat a ucis cu furca un câine şi a dat foc altuia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si