Un pompier care a încercat să înoate singur în Canalul Mânecii pentru a strânge bani în scopuri caritabile a dispărut, informează Mirror.

Autoritățile au încheiat operațiunile de căutare

Iain Hughes, din Dudley, West Midlands, și-a început tentativa pe 20 iunie dimineață, însoțit de o barcă de sprijin, cu scopul de a strânge 21.000 de lire sterline pentru British Heart Foundation, The Firefighters Charity și Midlands Air Ambulance.

Serviciul de pompieri din West Midlands a confirmat că dl Hughes, care face parte din Unitatea tehnică de salvare de la stația de pompieri Wednesbury, a fost dat dispărut pe 20 iunie, seara. Eforturile de căutare au implicat elicoptere militare franceze și belgiene, precum și bărci de patrulare ale marinei și poliției, dar locul unde se află pompierul rămâne necunoscut. 

Citește și: Pompierii intervin pentru extragerea unui copil căzut într-un râu. Acesta a fost găsit mort

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Autoritățile franceze au confirmat că operațiunile de căutare s-au încheiat, a anunțat Serviciul de pompieri din West Midlands.

Într-o declarație, West Midlands Fire Service a declarat: "Suntem cu inima frântă să confirmăm că unul dintre șefii noștri de echipaj, Iain Hughes, este dispărut după încercarea sa inspirată de a înota în Canalul Mânecii pentru caritate. În ciuda eforturilor de căutare la care au participat elicoptere militare franceze și belgiene, precum și bărci de patrulare ale marinei și poliției, locul unde se află Iain rămâne necunoscut".

Iain Hughes, din Dudley, West Midlands, și-a început tentativa pe 20 iunie dimineață, însoțit de o barcă de sprijin.

Iain Hughes, din Dudley, West Midlands, și-a început tentativa pe 20 iunie dimineață, însoțit de o barcă de sprijin.

[Sursa foto: Mirror]


Domnul Hughes, care s-a alăturat West Midlands Fire Service la vârsta de 19 ani în 1999, a fost descris de colegii săi ca fiind "foarte respectat" și "foarte iubit". Șeful pompierilor, Wayne Brown, a declarat: "Dispariția lui Iain este de o tristețe de nedescris. Oferim familiei lui Iain tot sprijinul pe care îl putem oferi în aceste momente dureroase. 

Citește și: Crimă înfiorătoare în Grecia. Anastasia a fost ucisă și băgată într-un sac

Pe pagina sa Just Giving, domnul Hughes, în vârstă de 42 de ani, a declarat că cele trei organizații de caritate au reprezentat 1.000 de lire sterline pentru fiecare milă de înot. Pe pagina sa de Instagram, pompierul și-a documentat antrenamentul înainte de a încerca să înoate în Canalul Mânecii. Ultima sa postare, din 2 iunie, îl arată zâmbind în timp ce înoată cu un prieten în apa de 12 grade C. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si