Un accident a avut loc, joi după-amiază, în Oradea. Un copil a fost grav rănit, după ce un șofer beat a intrat în el cu mașina. Totul s-a petrecut pe Calea Ardealului, în zona Cartierului Luceafărul.

Potrivit ISU Crișana-Bihor, evenimentul a fost sesizat prin apel la 112, în jurul orei 17:48.

„Echipajul de terapie intensivă al SMURD Oradea intervine pentru salvarea unui copil lovit pe trecerea de pietoni, în Oradea, Calea Aradului, în zona cartierului Luceăfarul.

Copilul (băiat) este inconștient și a fost intubat”, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU.

Citește și: VIDEO- Accident rutier la Cristian, la intersecția spre Orlat. Șoferul mașinii nu a dat prioritate la virajul la stânga/ Un pasager, rănit grav

Cum s-a petrecut totul?

Evenimentul s-a produs pe trecerea de pietoni din zona Poliției Municipiului Oradea. Martorii spun băiatul circula pe lângă o trotinetă, pe trecerea de pietoni atunci când a fost lovit.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

O mașină oprise pe banda 1 ca să-i dea prioritate de trecere, dar o alta l-a lovit în plin. O femeie a povestit pentru ebihoreanul.ro că șoferul circula cu viteză atunci când l-a izbit pe copil.

„A venit in viteza si nici nu a frânat”, a povestit aceasta pentru ebihoreanul.ro

Oamenii legii fac cercetări la fața locului.

Citește și: Un român a furat o mașină și-a urcat băut și drogat la volan. Bărbatul a provocat un accident teribil

Șoferul beat a fugit de la locul accidentului

Reprezentanții Poliției Bihor transmit că șoferul care l-a lovit pe băiat a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției.

„Polițiștii rutieri au identificat cu operativitate persoana bănuită că ar fi condus autoturismul, ca fiind un tânăr de 25 de ani, din municipiul Oradea. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis Alin Laza.

Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și a prezenței în organism a substanțelor psihoactive, a mai precizat reprezentantul Poliției.

Citește și: Două șoferițe au ajuns la spital, după ce roata unui microbuz plin cu pasageri s-a desprins în mers

„Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a mai spus el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si