Zsuzsa Gyurka, în vârstă de 26 de ani, care locuia în South Kensington, Londra, a fost găsită decedată într-un dormitor la Mawley Hall, în apropiere de Cleobury Mortimer, pe 9 martie 2023.

Campioana suferea de depresie și voia să o gestioneze singură

În cadrul unei anchete desfășurate joi s-a aflat că tânăra suferea de insomnie și depresie și că a mai încercase să își ia viața.

Zsuzsa a fost descrisă în instanță la vechiul tribunal, la Shirehall, Shrewsbury, ca fiind interesată de natură, de călărie și de șerpi.

Citește și: Un bărbat s-a stins din viață la scurt timp după înmormântarea unchiului său. Marius era stabilit în Italia

Era o biciclistă pasionată încă din adolescență. În perioada 2010-2014, ea a câștigat o serie de curse de profil înalt și fusese campioană națională de ciclism în România. Era ambițioasă și își părăsise țara natală pentru prima dată în Elveția, înainte de a veni în Marea Britanie în urmă cu aproximativ trei ani. Zsuzsa Gyurka, cunoscută de multă lume drept ZsuZsu, a urcat prima oară pe bicicletă la 5 ani. A practicat apoi şi alte sporturi, iar iarna, pentru a se menţine în formă, făcea schi fond sau schi de tură.

Tânăra se izolase de familia sa și le spusese că își poate gestiona singură depresia.

Tânăra se izolase de familia sa și le spusese că își poate gestiona singură depresia.

[Sursa foto: shropshirestar.com.]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Tânăra se izolase de familia sa și le spusese că își poate gestiona singură depresia. Ea le spusese mamei și surorii sale, pe Facebook messenger, pe 3 martie, că nu dorește să comunice cu ele.

Medicul legist adjunct Heath Westerman a declarat că alerta a fost dată atunci când doamna Gyurka, invitată la sală, nu s-a prezentat la ceașca ei obișnuită de ceai cu Robert Metcalf, un agent de

securitate al localului. Ea fusese văzută cu o zi înainte, dar nu existau motive de îngrijorare.

Citește și: Bilanțul atacului din Kramatorsk crește la 12 morți. Căutările sub dărâmături au fost finalizate

Din păcate, trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit într-un dormitor, după ce nu s-a putut lua legătura cu ea pe un telefon mobil. O anchetă a poliției a concluzionat că nu au existat circumstanțe suspecte.

"Sunt convins că ea însăși a comis acest act și că a avut intenția de a-și pune capăt zilelor. Concluzia mea, în funcție de probabilități, este sinucidere", a afirmat medicul legist în fața instanței, citează publicația shropshirestar.com.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si