Are doar 27 de ani și o viață de poveste. Performanțele sportive i-au adus tânărului Yamato nu doar recunoașterea internațională, ci și posibilitatea de a vedea lumea. Și pentru că aniversarea l-a surprins pe sportiv tocmai în Statele Unite, la competiție, Yamato a îmbinat utilul cu plăcutul.

Yamato Zaharia, sportiv: „Am fost la un turneu prin mai multe orașe, mai multe state, unde fiecare dintre noi a luptat, s-a adunat punctajul și am câștigat un trofeu.”

Sportivul a primit un cadou inedit de la tatăl său

Yamato a primit cadou de la tatăl său: bilete la unul dintre cele mai mari evenimente mondiale de arte marțiale. Un spectacol la care spectator a fost însuși Donald Trump.

Yamato Zaharia, sportiv: „Când a intrat Donald Trump toată sala, cred că erau 40-50.00 de oameni urlau la Donald Trump. Au fost multe personalități și drept mulțumire eu împreună cu fratele meu și cu colegul nostru am luat un afiș cu semnăturile la toți luptătorii care au luptat în acea gală.”

Și pentru că își iubește enorm de mult familia, sportivul s-a folosit de acest eveniment pentru a-i face, la rându-i, un cadou tatălui său. Afișul luat de la gala de arte marțiale va fi oferit în dar, părintelui.

Citește și: EXCLUSIV- ”Alergăm împreună pentru viața lui Ionuț”- Eveniment caritabil pentru un tânăr care se luptă cu cancerul: ”Trebuie să urmeze un tratament în Israel sau în Franța”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Yamato Zaharia, sportiv: „Tată îți urez un călduros la mulți ani, multă sănătate și fericire alături de noi. Vreau să ne facem cât mai multe amintiri și mai frumoase. Mult succes la toată familia și familiei îndepărtate din sport.”

Sportivul iubește să facă surprize celor dragi și odată reîntors în țară a pus la cale o mică petrecere pentru cei apropiați.

Yamato Zaharia, sportiv: „Le-am făcut petrecere surpriză, le-am spus la toți: Astăzi, este ziua mea și o să serbez alături de voi. Toți au rămas cum adică...păi nu ți-am luat cadou. Nu voiam cadou, n-am vrut să vină nimeni din obligație, am vrut să fiu alături de toți care au venit.”

Poate că prietenii lui nu au apucat să îi facă un cadou, însă tânărul și-a făcut singur o surpriză: un nou tatuaj care să îi împodobească corpul îndelung muncit în sala de antrenamente.

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Radu Ioan Budeanu, fiul Deliei Budeanu și moștenitorul dinastiei Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Efectul cafelei, vinului și ciocolatei asupra creierului. Ce spune medicul Leon Dănăilă- antena3.ro

Yamato Zaharia, sportiv: „De ce ai ales un samurai? Este un samurai demon pentru că arată și latura mea rea  să spun așa, cănd îmi pierd calmul, am mai jos niște cranii făcute care reprezintă codul omerta nu vorbesc, nu aud, nu văd.” 

De altfel, toate celelalte tatuaje pe care și le-a făcut Yamato au câte o poveste și sunt oarecum legate între ele. Inspirate de codurile de onoare ale mafiei internaționale, o parte dintre desene reflectă și pasiunea lui pentru cultura japoneză.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si