Georgiana Grimm, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Pasajul rutier de la Doamna Ghica, care are o lungime de 260 metri, a costat 130 de milioane de lei

„După cinci ani de șantier, pasajul Doamna Ghica a fost în sfârșit gata. Lucrările au început în 2019 și ar  fi trebuit finalizate în 2020, dar din cauza unor probleme financiare ale primăriei lucrările au fost amânate până în 2022 și iată că au fost finalizate până la începerea noului an școlar.

Primarul general spunea, în această dimineață, că este mulțumit de faptul că a reușit să deschidă pasajul înainte de începerea școlii.

Foarte mulți oameni au venit în această dimineață să vadă cu ochii lor minunea, dacă am putea spune așa. Oamenii spuneau că abia așteptau ca traficul să se fluidizeze aici, în intersecția de la Doamna Ghica pentru că era mereu foarte aglomerat, dar oamenii au o nemulțumire: faptul că nu mai sunt atât de multe locuri de parcare. La această nemulțumire, primarul Capitalei a spus că a fost amenajată o parcare sub pasaj, care deocamdată este fără plată.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Pasajul are o lungime de 260 metri și câte 2 benzi pe sens. De asemenea, trebuie menționat faptul că este singurul pasaj din Capitală care va fi monitorizat în timp real de Facultatea de Construcții. Profesorii vor monitoriza modul în care se comportă structura de-a lungul timpului.

De asemenea, trebuie spus faptul că valoarea investiției se ridică la 130 de milioane de lei, din această sumă Primăria Capitalei a asigurat 80%, iar restul de 20% a venit din bugetul primăriei Sectorului 2.”

, transmite Georgiana Grimm, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si