Un eveniment tragic a avut loc vineri, 15 decembrie 2023, după ce o persoană înecată în lacul Herastrău a fost văzută de către un bărbat care pescuia. Acesta a alertat de urgență 112. 

În timp ce pescuia, un bărbat a observat cadavrul unui bărbat înecat

În timp ce pescuia, un bărbat a observat cadavrul unui bărbat înecat

Scafandrii au scos trupul bărbatului

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost scos de scafandri, în urmă cu puțin timp.

„La data de 15.12.2023,

Secția 2 Poliție fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat, despre faptul că, în timp ce pescuia în lacul Herăstrău, în zona localului Berăria H, a observat în apă o persoană, posibil înecată.

La fața locului s-a deplasat un echipaj ISU care a procedat la extragerea cadavrului unei persoane de sex bărbătesc.

Citește și: VIDEO. Noi detalii în cazul morții artistei DJ Lalla. Ce spun surse din anchetă

Semnalmentele corespund unui bărbat dispărut

Potrivit primelor informații, semnalmentele corespund unui bărbat a cărei dispariție de pe data de 13 decembrie a fost sesizată pe data de 15 decembrie 2023.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Zeci de șoferi și-au găsit mașinile vandalizate într-o parcare din Capitală. Un necunoscut le-a scrijelit pe capote același mesaj- antena3.ro

Citeste si: Autoritățile au trimis un elicopter în localitatea Țăndărei. Peste 200 de polițiști și jandarmi au descins în mai multe case- wowbiz.ro

Citește și: Lacrimi de durere pentru Andrei, tânărul din Târgu Jiu găsit fără viață, după o ceartă cu mama lui: ”Nu am cuvinte...ești un înger!”

,,Din primele informații persoana în cauză corespunde semnalmentelor unui bărbat a cărei dispariție din data de 13.12.2023, a fost sesizată în ziua de 15.12.2023.

Se efectuează cercetări în vederea stabilirii identității persoanei și împrejurările producerii evenimentului”, au

transmis polițiștii, potrivit știripesurse.ro

Lacrimi de durere pentru Andrei, băiatul găsit în râul Jiu

Persoanele care i-au fost apropiate lui Andrei, tânărul de 16 ani care a fost dat dispărut de acasă și găsit în apele râului Jiu sunt împietriți de durere.

Andrei Popescu a fost dat dispărut de familia sa, în urma unui conflict cu mama sa. Acesta a plecat pe data de 21 noiembrie de acasă, iar ulterior nu s-a întors acasă. De asemenea, el a fost dat în urmărire națională.

Fiind într-o stare disperată, părinții au cerut ajutor la 112, iar tatăl lui Andrei a postat pe pagina de Facebook un mesaj, în speranța că poate fiul său va reveni teafăr.

Citeste si: Veste importantă pentru doamnele aflate în prag de pensionare! Femeile pot beneficia de reducerea vârstei de pensionare cu până la 11 ani- kfetele.ro

Citeste si: Cum s-a produs, de fapt, accidentul în care 22 de elevi și 3 profesori au murit? Ce au descoperit oamenii legii- radioimpuls.ro

Citeste si: O tânără își dorea șase intervenții estetice, iar chirurgul găsit online i le-a făcut pe toate odată. După câteva zile a murit- antena3.ro

„Băiatul meu, Andrei Matei Popescu, a dispărut de acasă de 24 de ore în urma unei discuții aprinse cu mama lui.

Vă rog din inimă, sunați la 112 Vă rog să mă ajutați!”, a transmis miercuri Matei Popescu.

Pe data de 24 însă, polițiști din cadrul I.P.J. Gorj și scafandri din cadrul Salvamont Gorj au reluat căutările în râul Jiu, acolo unde au folosit o aparatură specială, respectiv un dispozitiv de detecție a amprentei umane.

Aceștia au identificat un hanorac pe care tatăl l-a recunoscut ca fiind al fiului său. La scurt timp, echipa a găsit și trupul lui Andrei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si