Direcția Generală de Poliție a Municipiului Bucureşti a transmis vineri, 26 ianuarie, un comunicat de presă în care solicită ajutorul cetățenilor pentru depistarea unei minore dispărute.

Citește și: VIDEO- Final tragic după căutări disperate. Se pare că Sorina, tânăra din Cluj găsită fără suflare, suferea de depresie

Tânăra Mache Ioana Cristina a dispărut de acasă imediat după Crăciun, însă a fost dată în urmărire la nivel naţional abia acum, după exact o lună.

Poliţia Capitalei face apel la cetăţeni pentru a o găsi pe adolescentă. ”La data de 25 ianuarie 2024, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la dispariţia unei minore care, în cursul zilei de 26 decembrie 2023, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 6 şi nu a mai revenit până în prezent”, transmite vineri Poliţia Capitalei. 

Cine este adolescenta plecată de acasă după Crăciun

Fata de 15 ani a fost dată în urmărire la nivel naţional şi face apel la cetăţeni pentru a o găsi.

Tânăra dispărută se numeşte Mache Ioana Cristina, este în vârstă de 15 ani şi are următoarele semnalmente: înălţime:1,60 m, greutate 53 kg, ochi căprui, păr negru.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Minora are un tatuaj pe antrebaţ, reprezentând un leu şi trei trandafiri albaştri.

La data dispariţiei purta blugi albaştri, geacă neagră, cizme negre cu maro.

”La nivelul Poliţiei Române, au fost demarate procedurile de depistare a persoanei în cauză, aceasta fiind dată în urmărire la nivel naţional.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, anunţă Poliţia Capitalei.

Mache Ioana Cristina a dispărut de acasă imediat după Crăciun,

Mache Ioana Cristina a dispărut de acasă imediat după Crăciun

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si