În această săptămână luna plină în fecioară ne va determina să eliminăm blocajele și să facem planuri pe termen lung. Totodată vibrația acestor zile este cifra 8 ceea ce ne provoacă să schimbăm lucrurile și să ne ducă în direcția potrivită. Începe horoscopul cu Andreea Dincă, a transmis Cristina Dorobanțu.

Horosopul săptămânal cu Andreea Dincă

"În această săptămână se formează pe cer luna plina în fecioară.

O energie vindecătoare, o energie care vă ajută să eliminați blocajele tensiunile și să vă îmbunătățiți viața.

În dragoste, fecioarele și peștii au o săptămână cu multe conștientizări, revelații. Știți care este metoda prin care să vă îmbunătățiți relația. Aveți rețeta, este important să o puneți și în aplicare.

În dragoste, gemenii și săgetătorii fac anumite promisiuni pe care nu le pot duce la bun final. Mai multă atenție, pentru că din prea mult entuziasm puteți să spuneți anumite lucruri pe care nu le puteți susține cu argumente pe parcurs.

Capricornii și racii au o săptămână bună pe sectorul financiar. Sunteți susținuți atât astral, cât si de oamenii cu care lucrați. Puteți să atrageți clienți noi în continuare și să aveți o reputație extraordinară.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Berbecii și balanțele au complicații la locul de muncă. Ați lăsat treaba pe ultima sută de metri, iar acum nu mai aveți timp pentru a termina. Gestionați-vă timpul cu ințelepciune.

Pe sectorul sănătății, leii și vărsătorii au o săptămână mult mai bună.

Ajungeți la concluzia că este momentul să vă țineți de schimbările făcute, deoarece acestea v-au ajutat. Acum aveți energie și vitalitate.

Taurii și scorpionii au nevoie de un plan prin care să își redobândească energia și vitalitatea. Vă simțiți obosiții, poate este timpul să vă luați câteva zile pentru relaxare.

Vibrația săptămânii este cifra 8. Această energie indică putere, indică răsturnări de situație, indică magnetism. Este indicat să vă faceți planuri înțelepte pe termen lung. Să vă ascultați intuiția și să vă activați forța interioară. 8 este o cifră magică, o cifră care poate să răstoarne lucrurile și să vă ducă pe direcția potrivită", a declarat Andreea Dincă, astrolog.

Citește și: Horoscopul zilei de 20 februarie 2024: Ei sunt nativii cărora le merg lucrurile perfect


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: