Unul dintre cei mai mari hoți din România a fost capturat în Franța. Bărbatul este cunoscut pentru jafurile comise în bandă. Rețeaua de infractori din care făcea parte jefuia locuri luxoase, iar pagubele pe care le produceau erau de ordinul milioanelor.

A fost capturat unul dintre cei mai mari hoți din România

Presa locală din Timișoara, opiniatimisoarei.ro, a dezvăluit că unul dintre cei mai mari hoți din România, căutat la nivel internațional, a fost capturat în Franța.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost prins de autoritățile franceze în regiunea Eragny. Individul locuia în Franța sub o identitate falsă, iar autoritățile l-au depistat pe hoțul din România în urma unei percheziții domiciliare. 

Potrivit primelor informații, bărbatul urmează să fie extrădat în România. 

Citește și: VIDEO- Continuă ancheta în cazul Spitalului Județean din Brașov după dispariția fiolelor cu anestezic. Medicamentul este de 50 ori mai puternic decât drogurile

om care incearca sa intre prin efractie

Bărbatul făcea parte dintr-o rețea de infractori

[Sursa foto: istockphotos]

Bărbatul făcea parte dintr-o rețea de infractori care dădeau spargeri de lux

Potrivit informațiilor transmise de autorități, bărbatul capturat în Franța făcea parte dintr-o rețea de infractori din Timișoara care dădeau spargeri de lux.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Cel mai mare jaf al rețelei de infractori din Timișoara a fost locuința unui pictor austriac. Hoții s-au ales în urma jafului cu peste 1.200.000 de euro, relatează presa locală din Timișoara.

"Grupul ar fi acționat pe teritoriul României până în anul 2017. În perioada 1 noiembrie 2013 – 11 decembrie 2013, bărbatul, împreună cu membrii grupului, a pătruns prin efracție în 4 locuințe, de unde a sustras bunuri și valori, cauzând un prejudiciu estimat la 43.500

de euro și 80.000 de lei.

În noaptea de 4 spre 5 februarie 2017, acesta, împreună cu membrii grupului, a pătruns prin efracție într-o locuință, de unde a sustras bunuri de 47.700 de euro.

În aceeași noapte, a pătruns prin efracție în sediul unei firme, de unde a sustras alte bunuri în valoare de 15.680 de euro și 108.800 de lei.

De asemenea, în noaptea de 20 spre 21 septembrie 2017, bărbatul a sustras, prin efracție, dintr-o casă de schimb valutar, bunuri 250.100 de lei, în timp ce, în noaptea de 21 octombrie 2017, acesta, împreună cu alți membrii ai grupului, a pătruns într-o locuință de unde a sustras bunuri în valoare de 70.000 de euro.

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Radu Ioan Budeanu, fiul Deliei Budeanu și moștenitorul dinastiei Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Efectul cafelei, vinului și ciocolatei asupra creierului. Ce spune medicul Leon Dănăilă- antena3.ro

Totodată, bărbatul de 43 de ani a sustras de la două persoane vătămate 3.000 de euro și 23.300 de lei, respectiv 23.000 de euro și 26.000 de lei.

Pentru faptele comise, cel în cauză a fost condamnat la 9 ani și 7 luni de închisoare", se arată în comunicatul transmis de IPJ Timișoara.

Bărbatul prins de autoritățile franceze este acuzat de comiterea mai multor infracțiunii, printre care constituirea unui grup infracțional organizat, furt calificat cu consecințe deosebit de grave, dar și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si