Părinții Andreei Morega, tânăra studentă la Medicină, ucisă cu bestialitate cu 60 de lovituri de cuțit de Mirel Dragomir, trăiesc clipe de groază. Mama fetei a cedat și nu îți poate reveni din șoc după ce a văzut-o pe Andreea adusă acasă, în sicriu. Apropiații spun că femeia este ținută doar pe perfuzii și hrănită cu lingura.

Andreea trebuia să ajungă acasă, în Gorj, vineri seara, cu microbuzul.

Văzând că nu răspunde la telefon, tatăl fetei a gonit spre Timișoara, unde Andreea era studentă la Medicină. Între timp, bărbatul a aflat tragica veste.

Trupul neînsuflețit al Andreei a ajuns acasă marți, 26 martie. Tânăra a fost adusă într-un sicriu alb și îmbrăcată în rochie de mireasă.

Citește și: Mirel Dragomir, ucigașul tinerei studente de la Medicină, și-ar fi premeditat fapta? Detaliul care ar putea să dea peste cap întreaga anchetă

andreea morega

Mama Andreei este îngenuncheată de durere

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Imaginea tragică cu singurul lor copil, adus acasă fără viață, i-a îngenuncheat de durere pe părinții Andreei.

Mama tinerei studente este în stare de șoc după ce și-a văzut fata adusă acasă, în sicriu. Femeia își strigă disperarea și nu se mai poate ține singură pe picioare din cauza tragediei. Pe internet circulă informații despre starea de sănătatea a acesteia, spunând că femeia este ținută doar pe perfuzii și ajutată să se hrănească cu lingura.

„Din păcate, mama ei este ținută doar pe perfuzii și hrănită cu lingura, astăzi a întrebat de ce este atât de multă lume în curte.”, 

a scris o persoană în secțiunea de comentarii, pe TikTok.

Dărâmată de durere, femeia nu a putut decât să strige: „Andreea, ai ajuns acasă, mamă”.

Părinții Andreei, îngenuncheați de durere: „ Nu  mai avem niciun ţel în viață”

Tatăl fetei este la fel de dărmat de durere din cauza pierderii singurului lor copil. A știut din prima clipă că ceva este în neregulă atunci când fiica sa trebuia să ajungă acasă, în Gorj, de la Timișoara și nu i-a răspuns la apeluri. Atunci, omul a pornit imediat spre Timișoara pentru a afla ce se petrece.

andreea inmormantata

Andreea va fi înmormântată pe 28 martie

[Sursa foto: Facebook]

„Era singurul nostru copil, nu mai avem niciun ţel în viață.

Ea voia să-i spună că nu vrea să aibă o relație cu el. Pe Andreea n-o mai învie, orice pedeapsă ar lua, pe mine nu mă mai încălzește cu nimic”,  a mărturisit tatăl Andreei Morega.

Înmormântarea va avea loc mâine, 28 martie, în localitatea Padeș, jduețul Gorj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si