Sărbătoarea Floriilor are loc pe data de 28 aprilie 2024. În această zi importantă creștinii sărbătoresc Intrarea Domnului în Ierusalim  după ce l-a înviat pe Lazăr. 

În această zi de sărbătoare sunt sărbătorite și persoanele care poartă nume de flori. Este o ocazie minunată pentru a-ți arăta iubirea față de apropiați, trimițându-le mesaje, urări și felicitări deosebite pentru Florii 2024.

Iată cele mai frumoase mesaje și urări cu „La mulți ani!” pentru cei care poartă numele de Florina, Viorica, Florentina, Florica și Floarea! 

Mesaje, urări și felicitări deosebite pentru sărbătoriții zilei de Florii 2024

„Dragă Florina, de Florii îți urez să ai parte de o zi superbă la fel ca tine și să primești toate florile frumoase de primăvară de la cei dragi! Să fii mereu frumoasă și zâmbăreață și să ai parte de realizări orice drum ai alege! La mulți ani fericiți!”

„La mulți ani, Viorica! Să ai o zi binecuvântată și să fii fericită pe toate planurile! Să fii înconjurată de dragoste, pace și armonie, iar Mântuitorul să aibă grijă de tine necondiționat! Să strălucești mereu exact așa cum strălucește soarele pe cer! Sărbători minunate!”

Citește și: La mulți ani, Florin, Viorel, Florian, Florea și Florentin! Mesaje și urări de Florii 2024

felicitare de florii

Sărbătoarea Floriilor este o ocazie minunată pentru a-ți arăta iubirea față de apropiați, cu o felicitare minunată pentru ziua numelui.

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

„Florentina, de ziua numelui tău îți doresc să ai parte de o zi exact pe placul inimii tale! Să sărbătorești numele tău de floare cu bucurie și entuziasm și să fii mereu sănătoasă, frumoasă și optimistă! La mulți ani cu dragoste și fericire!”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

„Florica, este ziua ta! Îți urez un călduros și sincer La mulți ani! Fie ca ziua ta să fie presărată cu multe flori, zâmbete, bucurie, veselie, bani și mâncăruri excelente! Să te bucuri la maximum de compania celor dragi și întotdeauna să îți păstrezi sufletul curat!”

„Dragă Floarea, în această zi deosebită îți doresc să ai parte de surprize minunate, să fii răsfățată, iubită și să primești mereu tot ceea ce îți dorești! Să ai o viață ca o grădină plină cu flori, iar soarele să îți mângâie sufletul chiar și în cele mai dificile momente! La mulți ani frumoși!”

„Florina, în această Duminică a Floriilor, să ai parte de lumină și bucurie din belșug! Să fii înconjurată de iubirea celor dragi întotdeauna și să găsești mereu drumul spre fericire și împlinire! Îți doresc mult noroc în viață în tot ceea ce îți propui! La mulți ani de Florii!”

felicitare de florii

Trimite-le celor dragi un mesaj frumos pentru ziua numelui de Florii 2024.

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

„Viorica, de Florii, îți doresc să strălucești ca o floare de primăvară atinsă de razele soarelui! Să ai parte de tot ceea ce îți dorești, iar Dumnezeu să te ocrotească întotdeauna! Fie ca viața să îți ofere tot ce are mai bun, iar tu să fii mereu optimistă! La mulți ani!”

„Florentina, la mulți ani din toată inima de Florii! Îți transmit cele mai bune gânduri! Să fii mereu sănătoasă și puternică să depășești orice obstacol! Să sărbătorești această zi cu bucurie și dragoste alături de cei dragi ție!”

„Florica, în această zi deosebit de specială, îți doresc să ai parte de lucruri minunate, de îmbrățișări calde și de o zi senină! Să nu uiți niciodată cât de specială ești și mereu să fii pregătită de călătoriile vieții! La mulți ani din tot sufletul meu de Florii!”

Citeste si: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"- kfetele.ro

Citeste si: Povestea cuplului care a renunțat la casa lor pentru a trăi permanent pe mare. Ce i-a determinat să facă acest pas radical- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

Citește și: Mesaje de Florii 2024: Urări și felicitări pentru cei care își serbează onomastica

felicitare de florii

Trimite o felicitare frumoasă cu „La mulți ani!” de ziua numelui, de Florii 2024!

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

„La mulți ani, Floarea mea dragă! Sper ca această zi să fie la fel de minunată și plină de lumină așa cum ești tu pentru mine! Să te distrezi alături de cei dragi și să ai parte mereu de sănătate, iubire și noroc! Sărbători liniștite îți doresc!”

„Dragă Florina, de Florii îți doresc să fii fericită și împlinită! La mulți ani cu sănătate! Să sărbătorești această zi specială a numelui tău de floare cu toată inima, iar toate dorințele tale să se îndeplinească! Să ai o zi minunată, la fel ca numele tău!”

„Viorica, la mulți ani din toată inima! Să fii fericită și împlinită și să ai parte de realizări excepționale în drumul tău prin viață! Să fii întotdeauna înconjurată de iubire! Sper ca această zi să fie una memorabilă pentru tine și să îți faci amintiri de neuitat!”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si