E vremea macilor, iar peisajul spectaculos îi ademenește pe cei dornici să facă ședințe foto în natură. Am participat și noi la o astfel de sesiune de poze și iată ce ieșit, a transmis Cristina Dorobanțu.

Câmpul cu maci, decorul perfect pentru ședințe foto

În apropiere de localitatea Peciu din județul Timiș, câmpul este plin de maci roșii înfloriți  Un decor numai bun pentru o sesiune foto de sezon.

Aici, am întâlnit-o pe Medana Ilieși fotograf cu experiență, chiar în timp ce fotografia o familie.

Această familie din Timișoara a făcut deja o tradiție din a realiza poze în natură, iar acum se bucură de frumusețea macilor.

Bobeică Alexandra, clientă- Peisajul e absolut fantastic. De multe ieșim în natură, rapiță, acum macii și de multe ori avem ocazia, ieșim cu familia pentru poze, punem pe Facebook, Instagram. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Mâinile pe umărul lui tati și Maia, aș vrea să-l cuprinzi pe tati din lateral în brațe. 

Citește și: VIDEO-Bunătăți românești pentru toate gusturile. Unde pot fi găsite în aceste zile

Maia este de departe cea mai încântată de această experiență.

Bobeică Alex, tată- E foarte bine cu copiii, mai luăm aer, culegem flori, le place și lor.

Pentru că o astfel de ședința foto să iasă perfectă, este importantă și ținuta modelelor.

Medana Ilieși, fotograf- Ședințele foto în natură durează 30 min și le recomand clienților mei să se îmbrace în culori de contrast, de exemplu, cum suntem în câmpul cu maci și totul e roșu ar fi bine să se îmbrace în alte culori, cum ar fi galben portocaliu, nicidecum în roșu că și macii.

Prețul unei ședințe foto în natură costă în medie 250 de lei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: