„Cu vedere la mare sau la șosea? Aceasta este întrebarea pe care mulți hotelieri de pe litoral o adresează turiștilor interesați de un sejur la mare. Ei bine, trebuie să știți că acest detaliu vă poate aduce câteva sute de lei în plus la plata sejurului”, a transmis Christian Sabbagh.

Citește și: VIDEO Cea mai aglomerată zi de luni de pe litoral! Gradul de ocupare din hoteluri i-a surprins pe angajați

Câte de mare este diferența de preț în funcție de priveliște

La un hotel de trei stele din Mamaia, prețul unei camere pentru două persoane, cu vedere la mare, este de 370 de lei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Totuși, pentru cei care vor să se bucure de priveliștea mării și de sunetul produs de valuri, prețul este următorul: 1110 lei.

Citește și: VIDEO Prețurile cresc în minivacanța de Rusalii! Cât va costa o cameră de hotel în acel weekend, la malul mării?

Camerele care au vedere la șosea pot fi și cu 125 de lei mai ieftine. De pildă, la un alt hotel, de patru stele, o cameră cu vedere la stradă costă 95 de euro, iar cea priveliște către mare, 110 euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si