Concertul Coldplay a fost unul dintre cele mai așteptate evenimente din România. Surpriza primei zile de concert a fost invitatul adus pe scenă de formația străină: Babasha.

Babasha, primele declarații după ce a fost huiduit de zeci de mii de oameni pe scenă la concertul Coldplay

[Sursa foto: Instagram Babasha]

Babasha, huiduit de zeci de mii de oameni pe scenă la concertul Coldplay

Babasha este un cântăreț român de manele.

În ciuda faptului că abordează un stil muzical diferit față de cel al formației Coldplay, Babasha a fost invitatul zilei la prima zi de concert. 

O altă surpriză din timpul concertului a fost și modul în care artistul român a fost primit de public. Babasha a fost huiduit de oameni, pe întreaga durată a momentului său, cu toate că la un simplu search  pe internet, este unul dintre cei mai ascultați artiști de pe internet.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Reguli de acces la cel mai așteptat concert din Capitală! Organizatorii le recomandă oamenilor să folosească transportul în comun

Babasha, primele declarații după ce a fost huiduit de zeci de mii de oameni pe scenă la concertul Coldplay

[Sursa foto: Capturi TikTok]

Mai multe videoclipuri din timpul concertului, care ilustrează momentul lui Babasha alături de Coldplay, au ajuns virale pe internet, iar lumea s-a împărțit în două tabere: cei care îi iau apărarea lui Babasha și cei care dau dreptate publicului care a huiduit.

Citește și: Cele mai bune cunoscute melodii Coldplay, conform Inteligenței Artificiale

@alezzzz._0 #babasha #coldplay #concert ♬ original sound- alezzz 🫶🏻🫶🏻

După un val interminabil de postări și comentarii, Babasha a avut prima reacție. Iată ce a mărturisit unul dintre artiștii momentului din România despre concertul Coldplay:

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Radu Ioan Budeanu, fiul Deliei Budeanu și moștenitorul dinastiei Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Efectul cafelei, vinului și ciocolatei asupra creierului. Ce spune medicul Leon Dănăilă- antena3.ro

"Vă salut pe toți, sunt Babasha și aș vrea să revin și eu cu un răspuns pentru tot ceea ce s-a întâmplat, deși nu sunt în măsură să intru în discuții, tocmai pentru că sunt în centrul atenției acum. Nu vreau să creadă lumea că profit de așa ceva și nici nu sunt în măsură să vorbesc de așa ceva. Las oamenii, la buna lor plăcere, să judece situația cum trebuie. Dar ceea ce trebuie să spun este că, pentru cine nu știe, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor, cel de pe 12 și pentru cel pentru ziua de mâine, de pe 13, iar ei s-au uitat în topuri, în topurile muzicale și m-au văzut pe mine.

Ei personal au contactat impresarii mei, m-am trezit deodată și nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate. Pentru că vorbim de un alt nivel, de un cu totul și cu totul alt nivel și indiferent de toate huiduielile din lume, eu tot aș fi acceptat pentru că așa ceva este doar o dată în viață. Iar pentru cunoștința voastră, am avut și o probă de sunet înainte, că așa este normal, cu Chris Martin personal și i-a plăcut foarte tare de mine. Nu mă așteptam în viața mea să fie... Mă așteptam să fie păreri împărțite, dar nu mă așteptam să fie chiar atât de rău. Eu vă mulțumesc și, în primul rând, vreau să mulțumesc tuturor celor care mi-au luat apărarea, nu mă așteptam. Sunt niște persoane la care nu mă așteptam să-mi ia apărarea niciodată pe acest subiect și vă mulțumesc din toată inima mea și vă doresc tot binele din lume...", a spus Babasha pe rețelele sociale.

@babashaofficial

 

♬ sunet original- B A B A S H A

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si