Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost la un pas să își piardă viață. De cetățenie ucraineană, bărbatul a înotat până pe malul românesc al râului Tisa și a fost salvat în ultimul moment, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

Salvat în ultima clipă după ce a înotat până pe malul românesc al râului Tisa

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Ucraina, a fost la un pas de moarte.

Cetățeanul ucrainean a înotat până pe malul românesc al râului Tisa. 

La un pas de moarte, după ce a înotat până pe malul românesc al râului Tisa

[Sursa foto: istockphotos]

Bărbatul a fost salvat în ultima clipă. Epuizat de la efortul depus, cu ultimele puteri, ajuns pe malul Tisei, cetățeanul ucrainean a strigat după ajutor. Un localnic i-a auzit țipătul și a alertat imediat autoritățile.

Bărbatul a fost salvat de autorități, fiind scos la mal cu ajutorul unui cablu de la troliu, după cum informează Poliția de Frontieră.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Citește și: Cristian, de negăsit în apele râului Natisone, la două săptămâni de la tragedie! "Nu ne vom opri". A trecut o săptămână de la înmormântarea prietenelor lui, Bianca și Patrizia

La un pas de moarte, după ce a înotat până pe malul românesc al râului Tisa

[Sursa foto: istockphotos]

Ce au transmis autoritățile?

"Trei colegi de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Sarasău, judeţul Maramureş, au salvat, ieri, în jurul orei 18,20, un cetăţean ucrainean, de 31 de ani, care se afla aproape de malul românesc al râului Tisa, epuizat şi fără capacitatea de a mai înota.

Cu ultimele puteri a strigat după ajutor şi a fost auzit de către un localnic din Câmpulung la Tisa, care la rândul său a chemat pentru sprijin un poliţist de frontieră. Agentul şef principal de poliţie Marian Silvestru, deşi era în timpul liber, nu a stat pe gânduri şi a pornit cu o maşină de teren dotată cu troliu spre zona respectivă, solicitând totodată ajutor şi colegilor care erau de serviciu. Şeful turei, inspectorul principal de poliţie Andrei Teleptean, şi agentul de poliţie Nuţu Ivanic au ajuns imediat la faţa locului şi, împreună cu Marian Silvestru, au reuşit să-l tragă la mal pe tânărul ucrainean, cu ajutorul cablului de la troliu", se arată în informarea transmisă sâmbătă de Poliţia de Frontieră, citată de Agerpres.

Potrivit informațiilor transmise de antena3.ro, cetățeanul ucrainean ar fi trecut granița în mod ilegal. Autoritățile fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si