Un supercomputer de ultima generație face predicții pe marginea meciurilor de la Euro 2024. Cele mai mari șanse de a câștiga Euro 2024 revin Angliei, în timp ce România are șanse de doar 18% să ajungă în sferturile de finală.  

Citește și: Șocul de la EURO 2024, dezamorsat în 15 minute. Albania a înscris cel mai rapid gol din istoria Euro, dar Italia a făcut ordine în "grupa morții"

Potrivit firmei americane de IT care a dezvoltat Opta Supercomputer, Ucraina este favorita meciului de luni de la Euro 2024 cu România, câștigând 42,6% din simulările pre-meci realizate de soft-ul de analiză.

Rata de victorie a României la un Campionat European de până acum (o singură victorie în 16 meciuri) este de doar 6%, cea mai mică dintre toate echipele care au participat la mai mult de un turneu, conform The Analyst.

Naționala României s-a deplasat la Munchen cu trenul

Naționala României s-a deplasat la Munchen cu trenul

[Sursa foto: FRF.ro]

Supercomputer pesimist cu privire la victoria României în fața Ucrainei la Euro 2024

În timp ce Ucraina se pregătește pentru a patra apariție consecutivă la turneul final al Europei, pentru România este prima apariție la EURO din ultimii 8 ani.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Echipa lui Edi Iordănescu a terminat pe ultimul loc în grupa de la Euro 2016, după ce a câștigat doar un singur punct, o poveste familiară pentru România pe scena europeană.

România și Ucraina vor vedea mai clar ce șanse au să se califice din Grupa E a Campionatului Europea după ce echipele est-europene se vor întâlni luni pentru meciul de la München.

Datele statistice nu sunt de partea României înainte partidei cu Ucraina de la Euro 2024.

Tricolorii au cel mai mic raport de goluri pe meci dintre toate națiunile care au jucat mai mult de 10 jocuri în turneul final, cu 10 goluri în 16 partide, o medie de 0,63 goluri pe meci.

Nici Ucraina nu stă prea bine la rezultatele de la EURO

Opta Supercomputer spune că nici Ucraina nu are cifre prea roz după participările la Euro. 

Deși rezultatekle României la acest turneu sunt slabe, Ucraina a suferit înfrângeri în opt din ultimele 11 meciuri din competiție.

Rata lor de pierdere de 73% este cea mai mare dintre orice națiune care a jucat în mai mult de o ediție.

Ce șanse are România să ajungă în finala Euro 2024

România ar trebui să dea peste cap toate statisticile ca să-și inverseze istoricul de la turneele Euro de până acum și să se califice din grupe.

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Radu Ioan Budeanu, fiul Deliei Budeanu și moștenitorul dinastiei Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Efectul cafelei, vinului și ciocolatei asupra creierului. Ce spune medicul Leon Dănăilă- antena3.ro

Potrivit Opta Supercomputer, România este una dintre cele cinci echipe calificate la Euro 2024, alături de Slovenia, Slovacia, Albania și Georgia, care are șanse de doar 0,5% sau mai puțin de a câștiga turneul din Germania.

Șansele României de la accede în sferturile de finală sunt de 18,3%, în timp ce o calificare în semifinalele competiției scad la 5,6%.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si