„Șeful poliției din Cluj, chestorul Mihai Rus, și alți trei agenți au fost reținuți pentru 24 de ore de procurorii DNA. După ce ar fi fost surprins atunci când conducea cu viteză, șeful Poliției Cluj ar fi încercat să consemneze în fals faptul că la volan era soția sa. Surse din anchetă susțin că Rus i-ar fi determinat pe subalterni să nu îi suspende permisul de conducere”, a spus Christian Sabbagh.

Citește și: Polițist din Cluj, reținut pentru luare de mită! Suma colosală pe care ar fi primit-o de la un șofer

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

„După mai bine de 7 ore de audieri la sediul DNA, chestorul Mihai Rus a fost reținut pentru 24 de ore. El este acuzat de săvârșire a infracțiunilor de complicitate la abuz în serviciu și fals în declarații. De asemenea, alți trei polițiști sunt anchetați pentru aceleași fapte, dar și pentru omisiunea sesizării, după ce l-ar fi ajutat pe șeful IPJ Cluj să scape de suspendarea permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de 29 aprilie. Atunci Mihai Rus a fost oprit de un echipaj de poliție, după ce a fost surprins cu aparatul radar conducând cu o viteză de 110 kilometri la oră în oraș. Chestorul de poliție i-ar fi determinat pe agenți să nu consemneze că el s-ar fi aflat la volan, ci soția lui. În această dimineață procurorii DNA au descins la casa acestuia, dar și la sediile inspectoratului de poliție județean și la poliția rutieră.
În acest caz se desfășoară acte de urmărire penală și față de alte persoane, așa că nu este exclus să apară și alte rețineri”
, a transmis Silvia Cseh, reporter Kanal D.

Citește și: Noi detalii în cazul Anastasia, la 2 ani de la moartea copilei! Ce se va întâmpla cu șoferița care a ucis-o pe fetița de 4 ani: „Situația este de-a dreptul stranie”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si