Daelena Mackay era o studentă "plină de viață” care încerca să calce pe urmele tatălui ei cu o carieră la Hollywood.

Citește și: Olivia, o mămică de 33 de ani, a murit fulgerător după ce medicii au aflat prea târziu ce era, de fapt, "durerea de stomac"

Din păcate, ea a fost găsită spânzurată cu o eșarfă roșie în apartamentul ei din Los Angeles, cu doar o lună înainte de a împlini 21 de ani.

Timp de săptămâni, cadavrul tinerei a stat într-o morgă, după ce medicul legist a declarat că moartea ei a fost o sinucidere.

Familia contestă acest verdict și cere investigații suplimentare, potrivit The Independent.

Daelena Mackay, fiica unui actor celebru de la Hollywood, Dwayne Adway

Daelena Mackay, fiica unui actor celebru de la Hollywood, Dwayne Adway

[Sursa foto: Instagram]

Actorul Dwayne Adway nu crede că fiica lui s-a sinucis

Tatăl tinerei studente, Dwayne Adway este un actor veteran de la Hollywood, care a apărut în seriale de televiziune de succes CSI, NYPD Blue și Soul Plane.

Vedeta de la Hollywood și-a exprimat îndoielile cu privire la cauza morții fiicei sale și a spus că familia caută "adevărul și dreptatea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Mama fetei, Elaine Mackay, a insistat, de asemenea, că fiica ei avea răni suspecte care nu se explicau prin ipoteza sinuciderii.

După ce a găsit-o pe Mackay în baia ei din El Centro Hollywood, un bărbat care spune că este iubitul ei a declarat poliției că a încercat cu disperare să o resusciteze, iar apoi a sunat la numărul de urgență 911.

Din păcate, tânăra a fost declarată moartă de paramedici sosiți la fața locului.

Decesul a fost anunțat la miezul nopții, iar iubitul a spus că el părăsise apartamentul la ora 20:00 în urma unor certuri dintre cei doi.

Bărbatul s-ar fi întors peste câteva ore și a găsit-o moartă, potrivit raportului poliției. Medicul legist din districtul Los Angeles nu ar fi efectuat o autopsie, au declarat oficialii americani pentru Daily Mail.

Medicul legist a spus că au fost concludente examinare externă și „împrejurările” morții tinerei de 20 de ani.

Dar familia lui Mackay nu este mulțumită de acest verdict, iar Adway a spus că intenționează să „aplice presiuni” asupra Departamentului de Poliție din Los Angeles pentru a cerceta în continuare cazul fiicei sale, după cum a spus el pentru New York Post.

Actorul Dwayne Adway nu crede că fiica lui s-a sinucis

Actorul Dwayne Adway nu crede că fiica lui s-a sinucis

[Sursa foto: NY Post]

Citeste si: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"- kfetele.ro

Citeste si: Povestea cuplului care a renunțat la casa lor pentru a trăi permanent pe mare. Ce i-a determinat să facă acest pas radical- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

"Autoritățile sunt decise să rămână unde sunt și să nu se uite la caz mai în detaliu. Acest lucru pare să se întâmple foarte des în LA cu fete de culoare sau mulatre. Decesele lor sunt considerate foarte ușor sinucideri”, a spus el.

Moartea suspectă a tinerei "pline de viață" de 21 de ani 

Mama lui Mackay a susținut că presupusul partener nu este același cu iubitul pe termen lung al fiicei ei din Texas. Femeia îndoliată și-a împărtășit dezgustul față de lipsa unei examinări post-mortem amănunțite asupra fiicei sale.

"Corpul ei spune o poveste diferită de ceea ce ne spune poliția, cu vânătăi și sângerări de la două răni perforate la aproximativ un centimetru distanță, care merg din partea din față a corpului ei până în spate și alte sângerări”, a spus ea pentru presă.

Mackay susține, de asemenea, că fiica ei a văzut un terapeut cu o zi înainte de moartea ei, adăugând că nu există "indicații clinice de depresie sau sinucidere". "Fiica mea era plină de viață”, a adăugat femeia.

Și actorul din CSI a insistat pe aceeași idee: „Cer o investigație completă de la LAPD în speranța de a găsi adevărul și dreptatea”, a spus el.

Adway a spus că s-a consultat cu doi medici legiști privați și aceștia i-au spus că nu există nicio îndoială că fiica lui a fost sugrumată. „Problema nu este că a fost sugrumată, dar modul în care a fost sugrumată este întrebarea”, a spus Adway pentru NY Post.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si