„Un concert de manele s-a transformat într-un scandal monstru, cu doi polițiști bătuți și o agentă ajunsă la spital. Un individ beat a vrut să intre într-o zonă interzisă, iar doi angajați de la poliția locală n-au reușit să-l imobilizeze. Agenții au fost salvați de bodyguarzii manelistului, care au făcut exces de zel și aproape l-au călcat în picioare pe scandalagiu, iar polițiștii de la IPJ și jandarmii detașați în zonă au ajuns la finalul scandalului.

Urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional.”, a spus Cosmin Cernat.

Bodyguarzii manelistului de pe scena intervin. Îi salvează pe polițiști și îl pun la pământ pe scandalagiu.

„A vrut să intre pe scenă, a lovit o polițistă. Se mai întâmplă... dacă a băut bere mai mult decât trebuie... se mai întâmplă și din asta.”, a spus un martor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Trec zeci de secunde, timp în care spectatorii strigă speriați până când, în zona scandalului, ajung polițiștii de la IPJ Constanța și jandarmii. Așa cum cere procedura, și aceștia erau prezenți la spectacolul organizat în Cernavodă.

Scandalul a avut loc în timpul concertului lui Babasha

În aceste imagini se vede începutul scandalului. Individul trecuse de gardul de protecție de lângă scenă și s-a certat cu un fotograf, apoi s-a dezlănțuit bătaia, care scoate în evidență mai multe deficiențe. Doi polițiști locali n-au reușit să îi facă față bărbatului. Șeful acestora a văzut doar lovitura primită de agenta care a ajuns la spital, de unde a fost externată după câteva ore, dar și colegul acesteia a fost lovit.

„Era sub influența băuturilor alcoolice. A reușit să escaladeze acel gard care împrejmuia scena și a lovit una din polițistele care erau în dispozitiv.”, a spus Nicolae Șteflea, Dr. Poliției Locale Cernavodă.

„Vedem tot felul situații în care poliția nu face față unui act destul de simplu, că acolo nu ești super agresiune, cineva cu armă, ci doar un cetățean nemulțumit și recalcitrant, foarte nervos, care a devenit și agresiv. E foarte greu să mai ai încredere în poliție și în faptul că poate să-și mai facă treaba. În momentul în care a fost lovită polițista, ea se afla cu capul, cu privirea întoarsă. Nu e ceva ce poți să faci într-un potențial conflict, când ai pe cineva nervos în față, să te întorci complet.”, a spus Alexandru Dincovici, antropolog.

La fel de grav, jandarmii și agenții de la poliția națională au ajuns cu greu, chiar după finalul bătăii. Scandalagiul e un bărbat de patruzeci de ani, recidivist, care a fost reținut deja pentru ultraj.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Zilele orașului Cernavodă continuă cu alte concerte până duminică. Numărul forțelor de ordine a fost suplimentat pentru a preveni alte incidente.

În momentul scandalului, pe scenă cânta Babasha, manelistul devenit celebru după ce a fost huiduit la concertul Coldplay. Acesta a întrerupt spectacolul când a observat ce se petrece în fața sa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si