Protestatarii vor ca banii publici vărsați în clădirea care arată și funcționează ca un abator să fie folosiți pentru salvarea animalelor. Vă avertizez, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Citește și: VIDEO Sunt condiții de groază în adăpostul de animale de la Târgu Jiu, chiar dacă banii publici curg. Primarul nu vrea să dea ochii cu presa, polițistul local se apără: „Să vină să îi adopte”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Adăpostul morții la Târgu Jiu: 60 de câini uciși fără milă. Dezvăluiri șocante

500 de oameni au protestat lângă Prefectura din Târgu Jiu, revoltați de crimele petrecute în adăpostul public din oraș. Oamenii cer rezilierea contractului cu firma care se ocupă de gestionarea padocului, campanii de sterilizare, promovarea adopțiilor și microciparea animalelor pentru prevenirea abandonului.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si