Scene revoltătoare s-au petrecut cu câteva zile în urmă la un liceu din Reșița. Un adolescent în vârstă de 17 ani, elev al Colegiului Tehnic din localitate, a snopit în bătaie un alt adolescent. Victima este cu doi ani mai mică decât agresorul din Caraș-Severin.

Elevul de 15 ani a fost umilit și lovit cu pumnii și picioarele. Totul ar fi pornit de la o fată cu care victima a încercat să vorbească.

Citește și: La doar 34 de ani, George și-a pus capăt zilelor. S-a aruncat în gol de pe viaductul Vidraru: „Numai Dumnezeu știe ce a fost in sufletul lui”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

bataie scoala, elev batut, elev retinut, caras-severin

Adolescentul de 17 ani a fost reținut

Scenele revoltătoare au fost filmate și au ajuns și la polițiști, care l-au reținut pe bătăuș pentru 24 de ore. Autoritățile competente urmează să stabilească dacă băiatul va rămâne în arest pentru 30 de zile. Până în acest moment rudele victimei nu au cerut un ordin de protecție împotriva bătăușului, dar pot să facă acest lucru în instanță.

„În urma sesizării, polițiștii au demarat cercetările stabilind că, în 12 septembrie, în jurul orei 14.00, în pauza dintre orele de curs, adolescentul de 15 ani ar fi fost agresat fizic în incinta grupului sanitar al școlii, fiind lovit cu pumnii de un coleg, de 17 ani.  În urma agresiunii, adolescentul nu a necesitat îngrijiri medicale.

De asemenea, bunicii minorului, în calitate de tutore legal al acestuia, i s-a adus la cunoștință faptul că poate solicita emiterea unui ordin de protecție provizoriu, iar aceasta nu a solicitat emiterea ordinului de

protecție provizoriu, având posibilitatea legală de a solicita un ordin de protecție în instanță.

Cercetările sunt continuate în acest caz pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe”, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Citește și: Cătălin, dat dispărut la 10 ani de când a anunțat că pleacă la muncă în străinătate. Tatăl bărbatului de 35 de ani a alertat poliția

bataie scoala, elev batut, elev retinut, caras-severin


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si