Imaginile cu hoțul captiv în mașina pe care spera să o fure au devenit virale pe rețelele de socializare, potrivit Fox News.

Citește și: Un autobuz și un microbuz s-au ciocnit violent în județul Gorj. Cel puțin 8 victime

Un furt de mașină eșuat, în Miami Beach, a luat o întorsătură bizară. Nefericitul hoț, Ravesh Rabindranauth, un indian în vârstă de 33 de ani, s-a trezit prins în interiorul bolidului sport pe care încerca să-l fure.

Presupusul hoț a rămas captiv în interiorul unui Corvette până când proprietarul mașinii sport s-a întors să își ia mașina din parcare.

Cum a rămas blocat hoțul în mașina de lux

Incidentul a avut loc luni dimineață, când Julio Solano, proprietarul mașinii de lux Corvette, s-a întors la autoturism, într-o parcare din Miami Beach, și l-a descoperit pe Rabindranauth blocat pe scaunul șoferului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

În videoclipul de mai jos, filmat de Julio Solano, se vede momentul în care s-a apropiat de mașina sa și a avut surpriza de a-l găsi pe bărbatul blocat înăuntru.

"Omule, aceasta nu este mașina ta. E mașina mea", îi spune el, în timp ce suspectul, Ravesh Rabindranauth, i-a făcut semn să deschidă ușa.

Julio Solano i-a răspuns: „Nu, nu poți ieși. Chemăm poliția”, potrivit Fox News.

Potrivit raportului de arestare pentru Rabindranauth, citat în presa locală, suspectul nu a putut să coboare din mașină din cauza „un mecanism neconvențional de închidere”.

Hoțul s-a trezit, pur și simplu, că nu își poate da seama cum se deschide portiera mașinii din interior.

În cele din urmă, Rabindranauth a fost eliberat din mașină și arestat. El a fost acuzat de furtul unui vehicul, potrivit presei locale, și riscă să stea o perioadă mai lungă de timp după gratii.

Hoțul a încercat să-l convingă pe proprietarul mașinii că a ajuns din greșeală în interior

Hoțul a încercat să-l convingă pe proprietarul mașinii că a ajuns din greșeală în interior


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si