O autospecială a Poliţiei a fost implicată într-un accident rutier, marţi dimineaţă, într-o intersecție din Sectorul 4 al Capitalei.

Citește și: „O minune de om” Ea este Virginia, doctorița de la ATI care a fost aproape strivită cu mașina de o șoferiță! Coincidență stranie, tragicul eveniment s-a produs chiar după ce femeia și-a înmormântat socrul 

Potrivit Poliției Rutiere, autospeciala se afla în misiune şi avea semnalele acustice şi luminoase pornite, iar la un moment dat aceasta a acroșat o femeie care traversa strada.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie a mâncat cenușa soțului mort când a aflat că acesta a înșelat-o toată viața. A scris și o carte despre asta- antena3.ro

Citeste si: Mii de soldați francezi vor ajunge în România. Noile ordine primite de Hexagon din partea NATO. „Acum există un inamic”- wowbiz.ro

Poliţistul aflat la volan, un tânăr de 23 de ani, nu consumase alcool, transmit agenții rutieri.

Accident rutier în Capitală, cu o autospecială de poliție aflată în misiune

Accidentul a avut loc marţi, 8 octombrie, în jurul orei 08.00, pe Şoseaua Berceni din sectorul 4, în eveniment fiind implicată o autospecială de poliţie din cadrul Secţiei 26 Poliţie.

„O autospecială de poliţie condusă de către un poliţist în vârstă de 23 de ani, care se deplasa pe Şoseaua Berceni, către strada Ion Iriceanu, la intersecţia cu strada Ristea Ion, a surprins

şi accidentat un pieton, femeie, în vârstă de 62 de ani, angajată în traversarea drumului public. Precizăm că autospeciala de poliţie avea în funcţiune sistemele optice şi acustice, aceasta aflându-se în misiune”, transmite Poliţia Capitalei.

Femeia accidentată a fost transportată de urgență la spital. Poliţistul aflat la volan a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

În urma evenimentului se fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor producerii acestuia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si