Un incident șocant a avut loc în această dimineață, în Capitală. În timp ce mergea spre școală însoțită de mama ei, o copilă de șase ani a fost mușcată de față de un câine. Micuța a ajuns de urgență la spital, cu răni grave pe chip.

Copilă mușcată de față de un câine, în drum spre școală

Tragedia s-a petrecut în această dimineață, în jurul orei 07:45. În timp ce mergea la școală, însoțită de mama ei, o fetiță în vârstă de doar șase ani a fost mușcată de față, de un câine.

Animalul ar fi fost plimbat de proprietarul său, fără botniță. Potrivit primelor informații, câinele era din rasa Akita, recunoscută pentru reprezentații de talie mare.

Câinele a atacat-o pe copilă la față. Micuța a suferit răni grave la obraz, fiind transportată de urgență la Spitalul ”Grigore Alexandrescu”. Copila se află internată pe Secţia de chirurgie plastică, pentru tratament antibiotic, împreună cu mama. De asemenea, a început profilaxia antirabica la Institutul ”Matei Balş”, potrivit informațiilor transmise de news.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu vedeta care a decis să „păstreze tumoarea” după ce a aflat că are cancer. A refuzat operația- antena3.ro

Citeste si: Cea mai pro-rusă regiune din Republica Moldova. 95% dintre cetățeni au votat împotriva referendumului de aderare la UE- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat a fost înjunghiat în inimă, pe o stradă din Mureș. A fost victima unui conflict spontan

Fetiță de 6 ani, mușcată de față de un câine, în drum spre școală!

[Sursa foto: Freepik]

La data de 21 octombrie 2024, în jurul orei 07.45, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 14 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 6 ani, ar fi fost atacată de un câine de talie mare.

La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţişti din cadrul subunităţii care au identificat un bărbat, care plimba un câine fără botniţă, se arată în comunicatul transmis de Poliția Capitalei.

Citește și: Nepotul lui Fane Spoitoru, aproape ucis la o petrecere din cauza felului în care dansa! Scandal mare în familia celui mai de temut interlop

Cazul a fost preluat de către Serviciul Protecţia Animalelor, pentru continuarea cercetărilor şi luării măsurilor legale. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 supraveghează cercetările pentru neluarea de către proprietarul/ deţinătorul animalului a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra persoanei, conform OUG 55/ 2002 privind regimul de deţinere a câinilor periculoşi sau agresivi.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si