Cristina, dată dispărută în urmă cu o săptămână, a fost găsită îngropată într-o pădure din Germania. Femeia plecase împreună cu concubinul în străinătate.

Potrivit primelor informații, bărbatul ar ucis-o, din cauza geloziei.

Cristina a fost găsită moartă în Germania. Concubinul său ar fi ucis-o

În urmă cu o săptămână, Cristina, o femeie în vârstă de 37 de ani, a fost dată dispărută de socrul său.

În urma verificărilor polițiștilor, aceșta au descoperit că femeia părăsire țara împreună cu fiul apelantului, un bărbat în vârstă de 32 de ani, cu care s-ar fi stabilit împreună în orașul Berlin, din Germania.

Citește și: Destin tragic pentru un polițist de 23 de ani! A murit după ce a căzut de la etajul unui bloc din Capitală

"La data de 16 octombrie a.c., ora 15.30, Poliția Municipiului Băileşti a fost sesizată de un bărbat, din localitate, cu privire la faptul că, din data de 13 octombrie 2024 nu mai ştie nimic de nora sa NEACŞU CRISTINA ANDREEA, în vârstă de 37 de ani.

Din verificările preliminare efectuate s-a stabilit că în luna septembrie 2024, femeia a plecat în Germania, împreună cu fiul apelantului, un bărbat de 32 de ani, locuind în Berlin, iar din data de 13 octombrie nu a mai putut fi contactată", se

arată în comunicatul autorităților.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Trei livratori de mâncare au ucis cu cuțitul un bărbat într-o parcare, după care au fugit și au aruncat arma crimei, la Constanța- antena3.ro

Citeste si: Surpriză de proporții. Cât a ajuns să valoreze o bancnotă emisă pentru eclipsa totală de soare din 1999- wowbiz.ro

Din data de 13 octombrie, după ce un conflict dintre femeie și concubin ar fi fost sesizat autorităților, Cristina nu a mai putut fi contactată. Pe 14 octombrie, concubinul acesteia s-a întors în țară, în comuna Băilești, din județul Dolj.

Pe data de 23 de octombrie, Cristina a fost găsită moartă. Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit îngropat într-o pădure din Berlin.

Potrivit primelor informații, principalul suspect este concubinul acesteia. Bărbatul ar fi bătut-o până a omorât-o din cauza geloziei, pentru că femeia ar fi practicat prostituția în Germania.

Autoritățile l-au reținut pe suspect pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile urmează să fie prezentat Curții de Apel Craiova în vederea emiterii mandatului de arestare preventivă.

Citește și: Un camion încărcat cu tone rumeguș a fost cuprins de flăcări, pe o stradă din Oradea. Pompierii, intervenție contracronometru

Citeste si: VIDEO Câți invitați vor veni la nunta lui Iancu Sterp. Mama Geta spune cum se va desfășura evenimentul special din viața fiului. „Să se audă că e nuntă aici, în sat, că se însoară Iancu cel frumos.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă Diana, fiica Deliei Budeanu. Detalii neștiute despre primul copil al regretatei crainice TV- radioimpuls.ro

Citeste si: Accident teribil în Germania. Polițiștii au început să plângă când au văzut locul impactului- antena3.ro

"S-a procedat la întocmirea, în regim de urgență, a unei cereri de asistență polițienească internațională, transmisă prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, statului german, cu privire la un posibil conflict fizic violent între femeia dispărută și

concubinul acesteia, conflict ce ar fi avut loc în seara zilei de 13.10.2024, în Germania, într-un cartier limitrof al orașului Berlin.

Ulterior conflictului, în data de 14 octombrie, bărbatul a părăsit teritoriul statului german, ajungând la domiciliul din municipiul Băilești în cursul zilei de 15 octombrie 2024.

În cursul zilei de ieri, 23 octombrie, Serviciul de Investigatii Criminale Dolj a fost informat de către Biroul atașatului de afaceri interne din Berlin, cu privire la faptul că a fost identificat cadavrul numitei Neacșu Cristina-Andreea, îngropat în liziera unei păduri de la marginea orașului Berlin.

Totodată, în cursului aceleiași zile, autoritățile judiciare germane au emis pe numele bărbatului mandat de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de omor, fiind remisă și o semnalare în baza unui Mandat European de Arestare, în vederea extrădării", au mai transmis autoritățile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si