Close sidebar
Close sidebar

PSD a dat replica, după ce în presă au apărut imagini cu preşedintele Klaus Iohannis la schi: „Bilanţul tragediei de la „Matei Balş” creşte...”

PSD afirmă, după ce în presă au apărut imagini cu preşedintele Klaus Iohannis la schi, că bilanţul tragediei de la “Matei Balş” creşte, din păcate, iar preşedintele Iohannis este solidar cu victimele şi familiile lor de pe pârtia de schi.

Georgiana Balaban,

Klaus Iohannis la ski. [Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

”Bilanţul tragediei de la “Matei Balş” creşte, din păcate, iar preşedintele Iohannis este solidar cu victimele şi familiile lor de pe pârtia de schi! Cei 6 ani de mandat ne arată, de fapt, cum schiorul prezidenţial tot face slalom printre promisiuni cu “reforma” în Sănătate, Educaţie sau Administraţie Publică şi “urmăreşte cu îngrijorare” dramele românilor câteva minute, ocazional, prin declaraţii televizate. În rest, Klaus Iohannis este perfect paralel cu viaţa semenilor săi precum schiurile sale ultimul răcnet, în timpul ultimei coborâri, la Păltiniş!”, afirmă social-democraţii.

Citeste si: Klaus Iohannis, declarații de ultimul moment despre incendiul de la Matei Balș: "Situația se repetă deja. Motivele sunt diverse..."

Klaus Iohannis a mers la ski la Păltiniș

Imagini cu preşedintele Klaus Iohannis la schi au fost difuzate sâmbătă, preşedintele având şi un dialog cu ziariştii care îl filmau şi pe care i-a invitat la schi, la Păltiniş.

Președintele Klaus Iohannis la ski. [Sursa foto: google]

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

În urmă cu o zi, la Institutul Matei Balş, după incendiul soldat cu cinci victime, preşedintele a afirmat că e o zi foarte tristă, că îi pare foarte rău şi a transmis condoleanţe familiilor îndoliate, iar celor care au fost în saloane le-a urat însănătoşire grabnică. El a anunţat că a solicitat ministrului Sănătăţii să lucreze cu celeritate la un proiect de reformă pentru sistemul de sănătate.

Citeste si: Primele măsuri după incendiul de la Institutul „Matei Balș”. Klaus Iohannis: „Am solicitat noului ministrul al Sănătății să...”

Iohannis a subliniat că situaţia se repetă, am avut tragedie la Piatra Neamţ, iar acum la Institutul Matei Balş se întâmplă această tragedie.

Citeste si: Klaus Iohannis: „Felicitări preşedintelui Joe Biden şi vicepreşedintei Kamala Harris”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI