Dispariție misterioasă în Germania. Rebecca Reusch, în vârstă de 15 ani, despre care nu se mai știe nimic de 4 ani, a dispărut de la casa surorii ei pe 18 februarie, acolo unde își petrecuse întreaga noapte.

Acum, oamenii legii o caută cu disperare, iar familia tinerei se hrănește cu speranța că adolescenta este încă în viață. Cu toate acestea, polițiștii sunt de altă părere.

Citește și: VIDEO- Atac armat în Michigan, soldat cu 3 morți și 5 răniți

Fata nu ar fi părăsit în viață apartamentul în acea noapte

Oamenii legii cred că fata nu ar fi părăsit apartamentul surorii sale fiind în viață, în acea noapte. Până acum, se pare că singurul suspect este chiar cumnatul ei, Florian. Totuși, încă nu s-a găsit cadavrul fetei sau probe împotriva bărbatului.

Citește și: Depresia în rândul tinerilor a crescut cu 149% în ultimul deceniu. Rețelele sociale, principalul motiv al problemelor mintale și al sinuciderilor

"Continuăm să presupunem că Rebecca nu a părăsit în viață casa cumnatului.  Toate evenimentele alternative(...) pot fi excluse în urma anchetei. Nu există absolut nicio dovadă de plecare voluntară din mediul acasă", spuneau atunci procurorii, potrivit  Morgen Post.

Citește și: O elevă a fost umilită și amenințată de dirigintă, în fața întregii clase: „A adus-o în fața clasei cu telefonul personal, a pus-o să îl deblocheze și a citit conversațiile”

Florian, cumnatul fetei, neagă toate acuzațiile care i-au fost aduse cu privire la dispariția Rebeccăi. În plus, el a mai fost arestat de 2 ori, însă întotdeauna a fost eliberat din cauza faptului că nu existau probe.

Rebecca și-ar fi tuns părul cu puțin timp înainte de dispariție

Jurnaliștii nemți au readus în atenția publicului cazul misterios al Rebeccăi și au cerut ajutorul oamenilor, precizând că oricine are informații despre adolescentă este rugat să ia legătura cu autoritățile. 

Citește și: Cine este bărbatul găsit fără viață, în portbagajul unei mașini parcate în curtea unui campus universitar din Timișoara. Acesta a mai încercat să își ia viața și în trecut

Înainte de dispariția sa, fata și-ar fi tuns părul, deși în fotografiile postate în mediul online ea apare cu părul lung sau prins.

Oamenii legii din Berlin au anunțat că au fost primite peste 3.000 de ponturi în legătură cu adolescenta pe parcursul celor 4 ani, toate fiind verificate de către polițiștii de la Omoruri.

Citește și: Și-a împușcat mortal fiul pentru că nu voia să doarmă! Anchetatorii au fost îngroziți de ce a căutat femeia pe internet înainte de crimă: „Cât sânge poate pierde un copil de șase ani?”

Adolescenta nu ar fi avut un motiv să părăsească casa surorii ei

Oamenii legii mai spun că nu există dovezi potrivit cărora adolescenta ar fi părăsit casa surorii și a cumnatului ei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Așa cum am menționat, Florian, cumnatul Rebeccăi, este singurul suspect în acest dosar. Familia fetei este convinsă că tânărul, care la vremea respectivă avea 27 de ani, nu este vinovat.

Citește și: VIDEO- Capul unei femei decapitate a fost găsit într-un parc din Paris. Alte părți ale corpului au fost găsite în apropiere

„Am spus de la început: faceți o mare greșeală", a spus mama Rebeccăi, atunci când Florian a fost arestat prima dată.

Cu toate acestea, telefonul mobil al adolescentei nu mai funcționa în afara casei cumnatului ei.

Citește și: O femeie a fost identificată în albia râului Bistrița

„Nu înseamnă neapărat că viața se termină acolo unde telefoanele mobile nu mai funcționează. Desigur, există și alte opțiuni",  spune fostul inspector detectiv Peter Schnieders, potrivit   RTL News

Există mai multe teorii în cazul dispariției Rebeccăi

Dispariția Rebeccăi a stârnit tot felul de reacții, precum și luarea în calcul a mai multe teorii despre ceea ce i s-ar fi putut întâmpla fetei.

Citește și: "Nu va fi găsită niciodată". Ipoteză sinistră în cazul Nicolei Bulley, mămica dispărută când își plimba cățelul pe malul râului

Una dintre teorii este aceea că fata și-ar fi pus capăt zilelor.

„Becci a fost mereu agresată, încă din clasa a șaptea. S-au întâmplat multe lucruri la școală şi mă gândesc adesea că de acolo se trage dispariției ei",  spune mama fetei. 

Totuși, detectivul Peter Schnieders nu a luat în calcul ipoteza sinuciderii.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Rebecca a plecat din casa surorii sale și nu s-a mai întors niciodată! Părinții ei speră ca fiica lor să fie în viață, după 4 ani în care nu a mai dat niciun semn. Cumnatul ei este singurul suspect

Nu cred că s-a sinucis pentru că ar fi trebuit să o facă foarte inteligent", a spus el.

O altă teorie este că tânăra ar fi fost răpită.

Bineînțeles că există oameni care ar putea răpi o fată atât de tânără, să o ia acasă și să o închidă acolo. Cazurile din trecut – nu numai în Germania, ci și în străinătate – arată că această posibilitate există", explică Peter Schnieders.  

Citește și: Un camion abandonat, plin cu 40 de migranți, a fost găsit la 20 de kilometri de Sofia. Peste 15 persoane au decedat, iar supraviețuitorii se află în stare gravă

O a treia ipoteză luată în calcul este aceea că Rebecca ar locui acum în străinătate, deoarece ar exista martori care ar fi văzut-o pe fată în Polonia.

Mama fetei, Brigitte, nu și-a pierdut speranța că fiica sa se va întoarce acasă, deși au trecut 4 ani de la dispariție.

Citește și: Cine este miliardarul dispărut fără urmă de mai multe zile

Sperăm doar că ne vom găsi fata", a menționat ea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si