Close sidebar
Close sidebar

Ricardo de la Puterea Dragostei, dezvăluiri picante despre Andra, iubita lui Bogdan Mocanu

Ricardo, unul dintre cei mai apreciați concureți de la Puterea Dragostei, face dezvăluiri picante despre Andra, noua iubită a lui Bogdan Mocanu.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Ricardo de la Puterea Dragostei susține că Andra este o fată săracă din Sighetu Marmației și o caracterizează ca fiind o fată care "pică ușor".

"Despre această nouă concurentă... Eu nu am vorbit despre nimeni, pentru că nu cunosc personal și nu am vrut. Dar despre ea știu lucruri. Știu lucri de la persoane care o cunosc. Ea era o fată sărăcuță din Sighetu Marmației.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei în costum de baie, neepilată! Poza trucată care a ajuns virală pe internet

Citeste si: Ligi de la Puterea Dragostei, fără lenjerie intimă în gala

Citeste si: Adrian de la Puterea Dragostei a lăsat-o însărcinată pe Larisa! Blonda a fost nevoită să făcă avort: "Am mers la ecograf, unde i-a zis că..."

A luat-o cine a luat-o de acolo, a îmbrăcat-o. Nu are nimeni nimic cu ea, dar nu poți să mergi în emisiune și să spui că ești model și tu ai 1.50 m. Ai adidași în picioare care costă cât casa mamei tale.

Finii mei sunt din Sighetu Marmației și, acum 2 ani, i-am zis finei mele să-mi dea o fată de acolo. Una mai accesibilă. Mi-a dat mai multe, printre care și ea, dar nu mi-a plăcut de ea.

Nu pe bani, dar mai accesibilă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI