Suntem convinsi ca si tu asteptai cu nerabdare acest anotimp. Desi multe persoane abia asteapta sa vina vara, trebuie sa recunosti ca primavara este deosebita. Iar din punct de vedere stilistic, este foarte ofertanta. Iti sugeram sa iti completezi garderoba cu piese vestimentare pe care stii ca le vei purta mai multi ani si care te vor surprinde de fiecare data cand le imbraci! Iar aici sunt incluse si rochiile.

Daca nu stii ce sa alegi, in continuare o sa iti prezentam cateva rochii elegante cu imprimeu floral pentru o primavara superba!

 

Pentru evenimentele la care ai nevoie de o tinuta eleganta, usor formala, iti recomandam Rochia din brocard negru cu verde cu pliuri in talie. Mai mult ca sigur vei aprecia croiala clos, faptul ca talia este foarte bine accentuata si de asemenea, iti va surade si ideea de accesoriu din broderie verde amplasat in partea superioara a rochiei. Este o rochie foarte usor de purtat si de asortat, in care te vei simti excelent si in care vei arata superb! Alege-o pentru momentele in care vrei sa ai o tinuta deosebita, cu un minim de efort.

Daca esti invitata la o petrecere cocktail, ai nevoie de o rochie adecvata evenimentului. Cu toate ca aceste petreceri au un cod vestimentar extrem de usor de respectat, de cele mai multe ori doamnele si domnisoarele dau gres in alegerea tinutei.

Pentru a fi sigura ca ai tinuta perfecta, iti recomandam Rochia bleumarin cu broderie gri-roz. Bineinteles ca o poti purta si la alte ocazii, fiind o rochie deosebita. Are o croiala dreapta, este confectionata din stofa subtire, are insertii din dantela si broderie florala in partea superioara.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pentru o aparitie cu adevarat spectaculoasa, iti recomandam Rochia cambrata violet cu pelerina din voal. Are o culoare superba, un violet care sigur te va pune in valoare si iti va conferi o stare de bine. Rochia se remarca prin pelerina deosebita atasata in zona umerilor si este confectionata din voal cu un imprimeu floral si cu sclipici. Suntem siguri ca vei primi foarte multe complimente pentru aceasta rochie care va atrage toate privirile. In zona decolteului este accesorizata cu o floare confectionata din acelasi material ca si pelerina.

Daca adori rochiile decorate cu dantela, mai mult ca sigur iti va placea si Rochia dreapta din dantela neagra si saten vernil. La baza este confectionata din saten vernil peste care s-a aplicat o dantela superba, semi-transparenta. Manecutele sunt tip barcuta si sunt decorate cu franjuri. Rochia are o croiala dreapta, astfel incat nu va trebui sa iti faci griji in privinta ei deoarece se potriveste cu usurinta oricarui tip de silueta.

Ultima recomandare din aceasta serie este o rochie speciala: Rochia verde cu dantela 3D. Este o rochie ce se potriveste unui eveniment de seara si care iese in evidenta datorita croielii sale in clos si dantelei 3D aplicate in partea superioara.

In incheiere, am vrea sa stim ce rochie ai alege dintre cele prezentate si unde ai purta-o!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si