Socant e ca dupa accident, barbatul a fugit de la locul faptei, lasandu-si varul in varsta de 33 de ani acolo, relateaza torindotoday.it

Accidentul s-a petrecut in urma cu cateva zile cand cei doi verisori mersera in localitatea Arnasco, din provicia Savona, pentru a petrece o noapte in club. Dimineata aceastia au plecat spre Torino, dar soferul a scapat controlul volanului, iar masina a cazut intr-o prapastie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

Soferul a scapat nevatamat, insa varul sau a fost proiectat in afata vehicului. Initial, acesta a strigat dupa ajutor,  insa pana la sosirea  echipajelor de salvare a fugit de la locul accidentului.

El a fost gasit, insa, dupa cateva ore intr-un camping in care se cazase, iar acum este arestat pentru omor. Analizele au aratat ca acesta consumase substante interzise inainte de a se urca la volanul masinii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si