Burak Pehlivan, președintele Türkonfed International: „Relațiile română-turco sunt acum în epoca de aur, schimburile româno-turce au ajuns la peste 10 miliarde de dolari și România este în top 3 destinații, pentru investițiile turce.”

Iar planurile oamenilor de afaceri turci sunt mărețe. Pentru viitor se are în vedere dublarea valorii schimburilor comerciale.

Citește și: VIDEO- Sărbătoarea suporterilor Fenerbahçe. Echipa de fotbal din Turcia a fost sărbătorită la București

Rareș Burlacu, președinte ARICE: „Afacerile româno-turce sunt pe un trend bun, au un potențial foarte mare, au fost menționate câteva sectoare relevante tip manufacturi energie, IT, industria farmaceutică.”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Destinul tragic de care au avut parte trei membri ai aceleiași familii din Bistrița. Au fost găsiți morți în casa lor- wowbiz.ro

Süleyman SÖNMEZ, președinte Türkonfed:  „Companiile turcești din România sunt foarte puternice, mai ales în domeniul media, al construcțiilor, în domeniul infrastructurii și beneficiază de relațiile bilaterale pozitive dintre cele 2 țări.”

Peste 60.000 de români lucrează în companiile turcești

Companiile turcești din România au peste 60.000 de angajați români, iar investițiile turcești în țara noastră nu se opresc aici.

Ufuk Tandoğan, președinte TIAD: „Anul trecut 800.000 de români au vizitat Turcia, iar numărul crește pe zi ce trece. De asemenea, mulți investitori din Turcia vin în România pentru a face noi investiții.”

Iulius Stocklosa, președinte CCIB: „Astăzi am avut plăcerea să avem în vizită Turkfend, o mare organizație cu 60.000 de companii și 80 de orașe din Turcia.”

Potrivit ultimelor rapoarte în luna iunie a acestui an, în România activau peste 18.000 de companii turcești, cu o valoare totală a capitalului subscris de peste 717 milioane de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si