Ediția de aseară a celui mai ușor de înțeles quiz show din istoria televiziunii mondiale, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, a ținut telespectatorii din întreaga țară cu ochii pe Kanal D, clasând postul TV pe primul loc în topul televiziunilor din România, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Citeste si: Surpriză pentru Dan Negru! Cum a reacționat acesta la declarațiile unuia dintre concurenții din ediția din această seară a emisiunii „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” “Mă uit la tine și bat din picior…”

Ieri, în intervalul orar 22:30 – 24:00, Kanal D a fost lider de piață, pe targetul Național, înregistrând 4,4% rating și 15,6% cota de piață. O medie de 772.000 de telespectatori din întreaga țară au urmărit ieri “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, în fiecare minut al difuzării.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În minutul de aur, înregistrat la 22:30,  aproape un milion și jumătate (1.494.000) de telespectatori urmăreau cu interes emisiunea care antrenează mintea românilor.

Citeste si: Antrenamentul minții, în preferințele românilor!- „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, primul loc în audiențe, cu ediția difuzată aseară; Kanal D, lider de piață, la nivelul întregii țări și la orașe

               Programele difuzate miercuri, pe întreaga durata a zilei, au plasat Kanal D pe locul doi în topul televiziunilor din România, cu 2.1

puncte de rating și 12,5% cota de piață, la nivel Național.

“Știrile Kanal D”, matinalul “Dimineața cu noi”, reality show-ul “Casa iubirii”, emisiunea “În căutarea adevărului”, “Teo show”, serialul “Mă numesc Zuleyha” și “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” s-au aflat printre programele preferate de telespectatori. 

Citeste si: "Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a ținut în fața micilor ecrane peste un milion de telespectatori!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si